Meniu
Cosul tau

Blog RSS Feed

31 mar. Ce trebuie să știi despre luneta de vânătoare?
MLD GUNS 0 48
Ce aspecte trebuie să ai în vedere la o lunetă de vânătoare și cum îți poți da seama dacă este de calitate sau nu? Cei mai mulți ar fi tentați să spun..
31 mar. Permis de vânătoare: ce trebuie să știi despre acest act?
MLD GUNS 0 42
Vânătoarea este o activitate tot mai căutată de oameni, fiind un mod de relaxare și de ieșire din cotidian. Întâlnim din ce în ce mai multe persoane i..
06 ian. 8 Tehnici de Autoapărare pe care trebuie să le cunoști
MLD GUNS 0 257
Te-ai gândit vreodată dacă ești capabil să te aperi în cazul în care te atacă cineva fizic? Probabil că foarte puțini se gândesc la acest lucru. Află ..
07 dec. Permis port armă: Cât costă, cum se obține și care sunt actele necesare
MLD GUNS 6 455
Permisul de port armă conferă posesorului dreptul de a deține și, după caz, de a purta și folosi armă letală supusă autorizării (tipul, marca, seria ș..
07 dec. Ce arme de autoaparare sunt legale în România?
MLD GUNS 0 325
Armele de autoapărare sunt destinate celor care vor sa se protejeze singuri de agresori potențiali. De multe ori, trecem prin viață înarmați doar cu o..
01 oct. Pat si pana Dublu Express Krieghoff
MLD GUNS 0 2170
Astazi avem o noua lucrare a atelierelui nostru. Am confectionat patul si pana pentru aceasta arma speciala. Dupa cum veti vedea in imagini, s-a folos..
18 sept. Pat tip Monte Carlo arma juxtapusa
MLD GUNS 0 1570
Astazi avem placerea de a va prezenta un nou pat confectionat in atelierul nostru, de data aceasta pentru o arma Blaser juxtapusa:..
22 aug. Confectionare obrazar reglabil
MLD GUNS 0 1686
Din nou, avem pentru Dvs. o lucrare speciala: confectionarea si montarea unui obrazar reglabil pe patul clientului:..
14 aug. Pat carabina Blaser
MLD GUNS 0 1578
In postarea de astazi veti putea vedea o lucrare speciala. Atelierul nostru a confectionat un pat pentru o carabina Blaser folosind un lemn foarte spe..
08 mai Pat cu pistolet special + mecanism la vedere
MLD GUNS 0 1629
Din nou, va prezentam o lucrare cu o cerinta speciala din partea clientului si anume forma speciala a pistoletului. De asemenea, modelul este unul spe..
16 oct. Pat special
MLD GUNS 1 1761
Astazi am primit o comanda speciala: confectionarea unui pat pentru un tragator dreptaci care ia linia de ochire cu ochiul stang. Ne plac provocarile ..
16 mai Confectionare pat + reconditionare pana
MLD GUNS 0 1674
Astazi a plecat din atelier o noua lucrare. Pentru aceasta arma am confectionat patul de la zero si am reconditionat pana:..
15 sept. Pat stutzen pentru carabina
MLD GUNS 0 11419
Avem placerea de a va prezenta o lucrare speciala: un pat pe intreaga lungime a carabinei "stutzen" :..
23 aug. Pat pentru carabina
MLD GUNS 1 1612
De aceasta data, va vom arata cum incepe confectionarea unui pat de carabina urmand principalele etape ale acestui proces:..
07 oct. Pat tumbhole carabina
MLD GUNS 0 1794
Astazi va prezentam o noua lucrare efectata in atelierul nostru de repararii si reconditionari arme: un pat de tip tumbhole pentru carabina..
02 aug. Confectionare pat si pana Merkel
MLD GUNS 2 1829
Va prezentam o noua lucrare a atelierului nostru de reparat arme.De data aceasta este vorba de reconditionarea completa a unei arme lise Merkel, inclu..
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)