Meniu
Cosul tau

Blog RSS Feed

31 aug. Este permisa vanatoarea pe timp de noapte?
0 59
Vanatoarea este o activitate practicată de foarte multe persoane, cu precădere de bărbați, fiind privită ca un moment de recreere și relaxare în natur..
20 iul. Ce este un telemetru?
0 176
În termeni cât mai simpli, un telemetru reprezintă un dispozitiv de măsurare, utilizat pentru identificarea valorilor dintre două puncte. Funcționează..
29 iun. Ce aspecte iei în considerare cand alegi o camera cu termoviziune?
0 217
Ai nevoie de o mai bună precizie în timpul activității de vânătoare? Atunci este necesar să ai la dispoziție echipamentul necesar pentru a te descurca..
26 mai Top 3 cele mai bune arme cu aer comprimat
0 288
Armele cu aer comprimat sunt catalogate drept arme neletale, care pot fi utilizate atât pentru tir sportiv, cât și pentru agrement. Totuși, pentru a d..
28 apr. Cum porti arma de autoaparare pe strada?
0 385
Arma de autoaparare reprezintă astăzi una dintre opțiunile sigure prin care o persoană își asigură protecția, în contextul în care se confruntă cu o s..
15 mar. Ghid de alegere a unui binoclu profesional
0 456
Binoclul este un instrument care poate fi utilizat în foarte multe activități, de la cele recreative, la cele de supraveghere și investigație. Totuși,..
22 feb. Ce aspecte ai in vedere la achizitia unei arme de autoaparare?
MLD GUNS 0 544
Pentru că situațiile periculoase se află la tot pasul, multe persoane au decis să își achiziționeze deja o arma de autoaparare sau intenționează să o ..
26 ian. Ce presupune intretinerea armelor de vanatoare?
0 567
Vânătoarea este o pasiune costisitoare, unii dintre vânători fiind dispuși să investească sume importante pentru a-și completa echipamentul necesar pe..
22 dec. Ce pasari din Romania nu pot fi vanate?
MLD GUNS 0 684
Vânătoarea de păsări este una dintre activitățile preferate ale vânătorilor de pretutindeni. În România pasionații de vânătoare au ocazia să-și pună a..
11 nov. Vanatoarea in Romania. Ce specii poti vana?
MLD GUNS 0 764
Vânătoarea din zilele noastre se referă la cea care se face respectându-se condițiile legale. Ca ocupație, vânătoarea a apărut în paleolitic, înainte ..
28 oct. Cum te pregatesti pentru vanatoarea de mistreti
MLD GUNS 0 856
Vânătoarea este o activitate recreativă pe care unii o blamează, în timp ce alții o apreciază și fac din aceasta o adevărată pasiune. În plus, există ..
24 sept. 10 pistoale autoapărare care nu necesită permis
MLD GUNS 3 959
Anumite situații fac din deținerea unui pistol de autoapărare o decizie înțeleaptă. Cu o astfel de armă, poți prelua puterea într-un moment în care vi..
23 aug. Accesorii vanatoare - Cum le alegi?
MLD GUNS 0 1042
Activitatea de vânătoare este o adevărată provocare pentru orice vânător, iar pentru a garanta succesul este nevoie de un echipament corespunzător ce ..
31 iul. 10 Locuri de vanatoare în România
0 1026
Prin așezarea sa geografică și relieful de care dispune, țara noastră este caracterizată de o multitudine de peisaje naturale - casă a numeroase speci..
29 iun. Tot ce trebuie sa știi despre pistoale cu bile de cauciuc
0 1078
Într-un contextul nesigur al mediului actual al societății, oamenii se preocupă din ce în ce mai des de siguranța și protecția lor. Tot mai frecvent, ..
28 mai Pușca cu aer comprimat cum funcționează și unde poate fi utilizată
2 1368
Utilizată pentru tir sportiv, controlul dăunătorilor sau agrement, pușca cu aer comprimat (pușca AC) este o armă care oferă nenumărate avantaje.  Dar ..
27 apr. Cum alegi corect arma de vânătoare?
0 1343
Fiecare vânător are responsabilitatea de a-și achiziționa arma de vânătoare în vederea practicării activității. Armele de vânătoare sunt arme ce sunt ..
31 mar. Ce trebuie să știi despre luneta de vânătoare?
MLD GUNS 0 1406
Ce aspecte trebuie să ai în vedere la o lunetă de vânătoare și cum îți poți da seama dacă este de calitate sau nu? Cei mai mulți ar fi tentați să spun..
31 mar. Permis de vânătoare: ce trebuie să știi despre acest act?
MLD GUNS 1 1258
Vânătoarea este o activitate tot mai căutată de oameni, fiind un mod de relaxare și de ieșire din cotidian. Întâlnim din ce în ce mai multe persoane i..
06 ian. 8 Tehnici de Autoapărare pe care trebuie să le cunoști
MLD GUNS 0 1888
Te-ai gândit vreodată dacă ești capabil să te aperi în cazul în care te atacă cineva fizic? Probabil că foarte puțini se gândesc la acest lucru. Află ..
07 dec. Permis port armă: Cât costă, cum se obține și care sunt actele necesare
MLD GUNS 31 2919
Permisul de port armă conferă posesorului dreptul de a deține și, după caz, de a purta și folosi armă letală sau neletală supusă autorizării (tipul, m..
07 dec. Ce arme de autoaparare sunt legale în România?
MLD GUNS 6 1756
Armele de autoapărare sunt destinate celor care vor sa se protejeze singuri de agresori potențiali. De multe ori, trecem prin viață înarmați doar cu o..
01 oct. Pat si pana Dublu Express Krieghoff
MLD GUNS 0 6740
Astazi avem o noua lucrare a atelierelui nostru. Am confectionat patul si pana pentru aceasta arma speciala. Dupa cum veti vedea in imagini, s-a folos..
18 sept. Pat tip Monte Carlo arma juxtapusa
MLD GUNS 0 4028
Astazi avem placerea de a va prezenta un nou pat confectionat in atelierul nostru, de data aceasta pentru o arma Blaser juxtapusa:..
22 aug. Confectionare obrazar reglabil
MLD GUNS 0 4158
Din nou, avem pentru Dvs. o lucrare speciala: confectionarea si montarea unui obrazar reglabil pe patul clientului:..
14 aug. Pat carabina Blaser
MLD GUNS 0 3861
In postarea de astazi veti putea vedea o lucrare speciala. Atelierul nostru a confectionat un pat pentru o carabina Blaser folosind un lemn foarte spe..
08 mai Pat cu pistolet special + mecanism la vedere
MLD GUNS 0 4020
Din nou, va prezentam o lucrare cu o cerinta speciala din partea clientului si anume forma speciala a pistoletului. De asemenea, modelul este unul spe..
16 oct. Pat special
MLD GUNS 1 4469
Astazi am primit o comanda speciala: confectionarea unui pat pentru un tragator dreptaci care ia linia de ochire cu ochiul stang. Ne plac provocarile ..
16 mai Confectionare pat + reconditionare pana
MLD GUNS 2 4224
Astazi a plecat din atelier o noua lucrare. Pentru aceasta arma am confectionat patul de la zero si am reconditionat pana:..
15 sept. Pat stutzen pentru carabina
MLD GUNS 1 13842
Avem placerea de a va prezenta o lucrare speciala: un pat pe intreaga lungime a carabinei "stutzen" :..
23 aug. Pat pentru carabina
MLD GUNS 4 4019
De aceasta data, va vom arata cum incepe confectionarea unui pat de carabina urmand principalele etape ale acestui proces:..
07 oct. Pat tumbhole carabina
MLD GUNS 0 4341
Astazi va prezentam o noua lucrare efectata in atelierul nostru de repararii si reconditionari arme: un pat de tip tumbhole pentru carabina..
02 aug. Confectionare pat si pana Merkel
MLD GUNS 4 4050
Va prezentam o noua lucrare a atelierului nostru de reparat arme.De data aceasta este vorba de reconditionarea completa a unei arme lise Merkel, inclu..
Afişare 1 - 33 din 33 (1 pagini)