Meniu
Cosul tau

Blog RSS Feed

30 mai Cum se aleg armele de vânătoare? - Ghid pentru începători
0 60
Sursa fotoVânătoarea este o activitate care implică mult mai mult decât simpla prezență pe terenul de vânătoare. Un aspect crucial al acestei activită..
30 apr. Ce sunt dispozitivele Red Dot și cum se folosesc la vânătoare
0 114
Sursa fotoDispozitivele Red Dot sunt accesorii populare în rândul vânătorilor și tragatorilor sportivi. Aceste dispozitive optic-electronice sunt proi..
10 apr. Top 10 sfaturi de siguranță la vânătoare - Ghid pentru începători
0 161
Sursa fotoVânătoarea este mai mult decât o simplă activitate în aer liber; este o modalitate de a ne conecta cu natura, de a învăța despre ecosistemel..
10 apr. Tipuri de imprimeuri utilizate pe echipamentul de vânătoare și cum pot fi alese corect?
0 171
Sursa fotoÎn lumea vânătorii, camuflajul este o tehnică esențială pentru a obține succesul în capturarea prăzii. Imprimeul de camuflaj, în special, es..
27 mar. TOP 5 binocluri de vânătoare pentru profesioniști și pasionați
MLD GUNS 0 200
Sursa foto Binoclurile sunt instrumente esențiale pentru a identifica și urmări prada sau pentru a observa în detaliu natura din jur atunci când mergi..
31 ian. Infrunta iarna cu încredere: Alege cele mai bune haine de vanatoare
0 320
În sezonul rece, când natura impune cerințe speciale, vânătorii cu experiență înțeleg că alegerea cu atenție a articolelor vestimentare este la fel de..
29 dec. Arme ideale pentru vanatoarea de mistreti: Criterii si recomandari
0 410
Vanatoarea de mistreti, o activitate cu tradiție și plină de provocări, solicită vânătorilor să-și adapteze tehnicile și echipamentul pentru a asigura..
04 dec. TOP 5 camere cu termoviziune ideale pentru vanatoare
0 446
O cameră cu termoviziune reprezintă un instrument esențial în arsenalul oricărui vânător pasionat, aducând un plus de precizie și adaptabilitate în ti..
30 oct. Care sunt cele mai performante arme cu aer comprimat?
0 557
În căutarea celor mai performante arme cu aer comprimat, pasionații de tir sportiv caută mereu combinația perfectă dintre precizie, putere și fiabilit..
06 oct. Care este cea mai buna arma lisa semiautomata?
0 600
În activitatea de vânătoare, căutarea celei mai bune arme lise semiautomate este un proces de selecție meticulos, în care fiecare aspect contează. Cu ..
06 oct. Tehnici de tragere si imbunatatirea preciziei la vanatoare
0 601
În activitatea de vanatoare, precizia este un element cheie pentru a asigura o experiență responsabilă și etică. Pentru vânătorii experimentați sau pe..
07 sept. Cel mai puternic pistol cu bila de cauciuc pentru autoaparare
0 680
Într-o societate în care siguranța personală devine o preocupare tot mai mare, instrumentele de autoapărare devin o alegere frecventă pentru cei care ..
06 iul. Top 10 lunete de vanatoare
0 881
Calitatea și performanța unei lunete de vânătoare sunt esențiale pentru obținerea unei imagini clare, detaliate și cu un contrast excelent. Acest aspe..
12 iun. Protectie si autoaparare cu pistoale cu bile de cauciuc puternice
0 907
Securitatea personală este o preocupare importantă în societatea contemporană, iar nevoia de a-ți proteja viața și integritatea fizică devine din ce î..
12 mai Echipament vanatoare - articole necesare pentru orice vânător pasionat
0 1032
Fie că sunteți un vânător experimentat sau un începător, există o gamă variată de articole esențiale de vânătoare de care aveți nevoie, pentru a fi pr..
10 apr. Vanatoarea de mistreti: intre traditie si conservare
0 1048
Vânătoarea a fost una dintre cele mai vechi activități practicate de oameni, având o istorie de mii de ani. Pentru mulți, vânătoarea nu este doar o ac..
10 mar. Cele mai importante reguli de siguranta in activitatea de vanatoare
0 1167
Vânătoarea este o activitate dinamică și încărcată de adrenalină, care oferă oportunitatea de a petrece timp în natură și de a trăi experiențe unice. ..
17 feb. Permis de port arma  - Ce termen de valabilitate are?
0 1257
Permisul de port arma este un document legal care autorizează purtătorul să dețină și să poarte o armă de foc. În majoritatea țărilor, permisul de por..
10 ian. Cui se adreseaza cursul de arme si munitii?
0 1314
Având în vedere legislația în vigoare, toate persoanele care își doresc să dețină și folosească arme, indiferent că vorbim de cele de pază și apărare,..
08 dec. Top 5 cele mai performante lunete de vanatoare
0 1477
Vânătoarea este un hobby care implică achiziționarea unui echipament specific în funcție de tipul de vânat și condițiile naturale existente. În acest ..
03 nov. Care sunt cele mai populare pistoale cu bile de cauciuc?
0 1532
Arma de autoapărare se dovedește a fi un instrument sigur și eficient prin intermediul căruia o persoană își poate asigura protecție și siguranță, în ..
13 oct. Top 5 cele mai bune arme de vanatoare
0 1577
Dacă în trecut vânătoarea reprezenta o practică pentru procurarea și asigurarea hranei, în prezent această activitate îndeplinește mai multe roluri. M..
31 aug. Este permisa vanatoarea pe timp de noapte?
0 1614
Vanatoarea este o activitate practicată de foarte multe persoane, cu precădere de bărbați, fiind privită ca un moment de recreere și relaxare în natur..
20 iul. Ce este un telemetru?
0 1830
În termeni cât mai simpli, un telemetru reprezintă un dispozitiv de măsurare, utilizat pentru identificarea valorilor dintre două puncte. Funcționează..
29 iun. Ce aspecte iei în considerare cand alegi o camera cu termoviziune?
0 1816
Ai nevoie de o mai bună precizie în timpul activității de vânătoare? Atunci este necesar să ai la dispoziție echipamentul necesar pentru a te descurca..
26 mai Top 3 cele mai bune arme cu aer comprimat
0 1913
Armele cu aer comprimat sunt catalogate drept arme neletale, care pot fi utilizate atât pentru tir sportiv, cât și pentru agrement. Totuși, pentru a d..
28 apr. Cum porti arma de autoaparare pe strada?
0 2014
Arma de autoaparare reprezintă astăzi una dintre opțiunile sigure prin care o persoană își asigură protecția, în contextul în care se confruntă cu o s..
15 mar. Ghid de alegere a unui binoclu profesional
0 2021
Binoclul este un instrument care poate fi utilizat în foarte multe activități, de la cele recreative, la cele de supraveghere și investigație. Totuși,..
22 feb. Ce aspecte ai in vedere la achizitia unei arme de autoaparare?
MLD GUNS 0 2159
Pentru că situațiile periculoase se află la tot pasul, multe persoane au decis să își achiziționeze deja o arma de autoaparare sau intenționează să o ..
26 ian. Ce presupune intretinerea armelor de vanatoare?
0 2098
Vânătoarea este o pasiune costisitoare, unii dintre vânători fiind dispuși să investească sume importante pentru a-și completa echipamentul necesar pe..
22 dec. Ce pasari din Romania nu pot fi vanate?
MLD GUNS 0 2271
Vânătoarea de păsări este una dintre activitățile preferate ale vânătorilor de pretutindeni. În România pasionații de vânătoare au ocazia să-și pună a..
11 nov. Vanatoarea in Romania. Ce specii poti vana?
MLD GUNS 0 2346
Vânătoarea din zilele noastre se referă la cea care se face respectându-se condițiile legale. Ca ocupație, vânătoarea a apărut în paleolitic, înainte ..
28 oct. Cum te pregatesti pentru vanatoarea de mistreti
MLD GUNS 0 2491
Vânătoarea este o activitate recreativă pe care unii o blamează, în timp ce alții o apreciază și fac din aceasta o adevărată pasiune. În plus, există ..
24 sept. 10 pistoale care nu necesită permis
MLD GUNS 3 3253
Anumite situații fac din deținerea unui pistol de autoapărare o decizie înțeleaptă. Cu o astfel de armă, poți prelua puterea într-un moment în care vi..
23 aug. Accesorii vanatoare - Cum le alegi?
MLD GUNS 0 2703
Activitatea de vânătoare este o adevărată provocare pentru orice vânător, iar pentru a garanta succesul este nevoie de un echipament corespunzător ce ..
31 iul. 10 Locuri de vanatoare în România
1 2582
Prin așezarea sa geografică și relieful de care dispune, țara noastră este caracterizată de o multitudine de peisaje naturale - casă a numeroase speci..
29 iun. Tot ce trebuie sa știi despre pistoale cu bile de cauciuc
6 2911
Într-un contextul nesigur al mediului actual al societății, oamenii se preocupă din ce în ce mai des de siguranța și protecția lor. Tot mai frecvent, ..
28 mai Pușca cu aer comprimat cum funcționează și unde poate fi utilizată
6 3495
Utilizată pentru tir sportiv, controlul dăunătorilor sau agrement, pușca cu aer comprimat (pușca AC) este o armă care oferă nenumărate avantaje.  Dar ..
27 apr. Cum alegi corect arma de vânătoare?
1 2988
Fiecare vânător are responsabilitatea de a-și achiziționa arma de vânătoare în vederea practicării activității. Armele de vânătoare sunt arme ce sunt ..
31 mar. Ce trebuie să știi despre luneta de vânătoare?
MLD GUNS 0 3079
Ce aspecte trebuie să ai în vedere la o lunetă de vânătoare și cum îți poți da seama dacă este de calitate sau nu? Cei mai mulți ar fi tentați să spun..
31 mar. Permis de vânătoare: ce trebuie să știi despre acest act?
MLD GUNS 3 2853
Vânătoarea este o activitate tot mai căutată de oameni, fiind un mod de relaxare și de ieșire din cotidian. Întâlnim din ce în ce mai multe persoane i..
06 ian. 8 Tehnici de Autoapărare pe care trebuie să le cunoști
MLD GUNS 0 3922
Te-ai gândit vreodată dacă ești capabil să te aperi în cazul în care te atacă cineva fizic? Probabil că foarte puțini se gândesc la acest lucru. Află ..
07 dec. Permis port armă: Cât costă, cum se obține și care sunt actele necesare
MLD GUNS 45 6358
Permisul de port armă conferă posesorului dreptul de a deține și, după caz, de a purta și folosi armă letală sau neletală supusă autorizării (tipul, m..
07 dec. Ce arme de autoaparare sunt legale în România?
MLD GUNS 19 3800
Armele de autoapărare sunt destinate celor care vor sa se protejeze singuri de agresori potențiali. De multe ori, trecem prin viață înarmați doar cu o..
Afişare 1 - 44 din 44 (1 pagini)