Meniu
Cosul tau

Blog RSS Feed

11 nov. Vanatoarea in Romania. Ce specii poti vana?
MLD GUNS 0 53
Vânătoarea din zilele noastre se referă la cea care se face respectându-se condițiile legale. Ca ocupație, vânătoarea a apărut în paleolitic, înainte ..
28 oct. Cum te pregatesti pentru vanatoarea de mistreti
MLD GUNS 0 94
Vânătoarea este o activitate recreativă pe care unii o blamează, în timp ce alții o apreciază și fac din aceasta o adevărată pasiune. În plus, există ..
24 sept. 10 pistoale autoapărare care nu necesită permis
MLD GUNS 0 170
Anumite situații fac din deținerea unui pistol de autoapărare o decizie înțeleaptă. Cu o astfel de armă, poți prelua puterea într-un moment în care vi..
23 aug. Accesorii vanatoare - Cum le alegi?
MLD GUNS 0 270
Activitatea de vânătoare este o adevărată provocare pentru orice vânător, iar pentru a garanta succesul este nevoie de un echipament corespunzător ce ..
31 iul. 10 Locuri de vanatoare în România
0 308
Prin așezarea sa geografică și relieful de care dispune, țara noastră este caracterizată de o multitudine de peisaje naturale - casă a numeroase speci..
29 iun. Tot ce trebuie sa știi despre pistoale cu bile de cauciuc
0 355
Într-un contextul nesigur al mediului actual al societății, oamenii se preocupă din ce în ce mai des de siguranța și protecția lor. Tot mai frecvent, ..
28 mai Pușca cu aer comprimat cum funcționează și unde poate fi utilizată
0 506
Utilizată pentru tir sportiv, controlul dăunătorilor sau agrement, pușca cu aer comprimat (pușca AC) este o armă care oferă nenumărate avantaje.  Dar ..
27 apr. Cum alegi corect arma de vânătoare?
0 560
Fiecare vânător are responsabilitatea de a-și achiziționa arma de vânătoare în vederea practicării activității. Armele de vânătoare sunt arme ce sunt ..
31 mar. Ce trebuie să știi despre luneta de vânătoare?
MLD GUNS 0 633
Ce aspecte trebuie să ai în vedere la o lunetă de vânătoare și cum îți poți da seama dacă este de calitate sau nu? Cei mai mulți ar fi tentați să spun..
31 mar. Permis de vânătoare: ce trebuie să știi despre acest act?
MLD GUNS 0 571
Vânătoarea este o activitate tot mai căutată de oameni, fiind un mod de relaxare și de ieșire din cotidian. Întâlnim din ce în ce mai multe persoane i..
06 ian. 8 Tehnici de Autoapărare pe care trebuie să le cunoști
MLD GUNS 0 981
Te-ai gândit vreodată dacă ești capabil să te aperi în cazul în care te atacă cineva fizic? Probabil că foarte puțini se gândesc la acest lucru. Află ..
07 dec. Permis port armă: Cât costă, cum se obține și care sunt actele necesare
MLD GUNS 18 1405
Permisul de port armă conferă posesorului dreptul de a deține și, după caz, de a purta și folosi armă letală supusă autorizării (tipul, marca, seria ș..
07 dec. Ce arme de autoaparare sunt legale în România?
MLD GUNS 3 923
Armele de autoapărare sunt destinate celor care vor sa se protejeze singuri de agresori potențiali. De multe ori, trecem prin viață înarmați doar cu o..
01 oct. Pat si pana Dublu Express Krieghoff
MLD GUNS 0 4406
Astazi avem o noua lucrare a atelierelui nostru. Am confectionat patul si pana pentru aceasta arma speciala. Dupa cum veti vedea in imagini, s-a folos..
18 sept. Pat tip Monte Carlo arma juxtapusa
MLD GUNS 0 2628
Astazi avem placerea de a va prezenta un nou pat confectionat in atelierul nostru, de data aceasta pentru o arma Blaser juxtapusa:..
22 aug. Confectionare obrazar reglabil
MLD GUNS 0 2752
Din nou, avem pentru Dvs. o lucrare speciala: confectionarea si montarea unui obrazar reglabil pe patul clientului:..
14 aug. Pat carabina Blaser
MLD GUNS 0 2558
In postarea de astazi veti putea vedea o lucrare speciala. Atelierul nostru a confectionat un pat pentru o carabina Blaser folosind un lemn foarte spe..
08 mai Pat cu pistolet special + mecanism la vedere
MLD GUNS 0 2664
Din nou, va prezentam o lucrare cu o cerinta speciala din partea clientului si anume forma speciala a pistoletului. De asemenea, modelul este unul spe..
16 oct. Pat special
MLD GUNS 1 2933
Astazi am primit o comanda speciala: confectionarea unui pat pentru un tragator dreptaci care ia linia de ochire cu ochiul stang. Ne plac provocarile ..
16 mai Confectionare pat + reconditionare pana
MLD GUNS 0 2773
Astazi a plecat din atelier o noua lucrare. Pentru aceasta arma am confectionat patul de la zero si am reconditionat pana:..
15 sept. Pat stutzen pentru carabina
MLD GUNS 1 12458
Avem placerea de a va prezenta o lucrare speciala: un pat pe intreaga lungime a carabinei "stutzen" :..
23 aug. Pat pentru carabina
MLD GUNS 2 2656
De aceasta data, va vom arata cum incepe confectionarea unui pat de carabina urmand principalele etape ale acestui proces:..
07 oct. Pat tumbhole carabina
MLD GUNS 0 2894
Astazi va prezentam o noua lucrare efectata in atelierul nostru de repararii si reconditionari arme: un pat de tip tumbhole pentru carabina..
02 aug. Confectionare pat si pana Merkel
MLD GUNS 4 2787
Va prezentam o noua lucrare a atelierului nostru de reparat arme.De data aceasta este vorba de reconditionarea completa a unei arme lise Merkel, inclu..
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)