Meniu
Cosul tau

Politica retururi

Daca nu sunteti multumiti de produsele cumparate de la noi, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor dumneavoastra.
Clientii www.mldguns.ro pot returna produsele cumparate, fara penalitati, in termen de 14 zile lucratoare de la primire. Se recomanda returnarea produselor in ambalajul original.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. S.C. MLD GUNS SRL  poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
S.C. MLD GUNS SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 7 de zile de la data denuntarii in scris a contractului de catre client si primirea produselor returnate. 

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita S.C. MLD GUNS SRL returnarea produsului/produselor.  In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs.

Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.

Acceseaza formular solicitare retur.