Meniu
Cosul tau

Manusi

Manusi Vanatoare


Producator: Sitka

Manusi Sitka Gradient, camuflaj Optifade Waterfowl Timber

Mănușa Gradient este perfectă pentru vânătoarea de toamna. O croială mai strânsă, mai potrivită, îi oferă versatilitatea de a funcționa fie ca mănușă de sine stătătoare, fie ca un plus de căldură pentru mănușa Pantanal.Pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita, consultati ghidul de mar..
279,00 RON
Fără TVA:234,45 RON
Manusi Sitka Merino, camuflaj Optifade Elevated II Manusi Sitka Merino, camuflaj Optifade Elevated II
Livrare gratuita
Producator: Sitka

Manusi Sitka Merino, camuflaj Optifade Elevated II

Combinând confortul și căldura lânii cu durabilitatea și elasticitatea nailonului, Mănușa Merino este va păstra căldura pentru a vă menține mâinile confortabile, fără a fi voluminoase inca de la mijlocul până la sfârșitul sezonului de vanatoare.Pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita, consu..
349,00 RON
Fără TVA:293,28 RON
Manusi Sitka Pantanal GTX, camuflaj  Optifade Waterfowl Timber Manusi Sitka Pantanal GTX, camuflaj  Optifade Waterfowl Timber
Livrare gratuita
Producator: Sitka

Manusi Sitka Pantanal GTX, camuflaj Optifade Waterfowl Timber

Mănușile Pantanal vă vor menține mâinile uscate și calde în cele mai umede condiții. 100% impermeabile cu o membrană GORE-TEX® respirabilă, care se leagă până la capăt cu + Grip ™ pentru o prindere antiderapantă și izolație PrimaLoft Silver pentru căldură. Palma și vârful degetelor din piele de ..
949,00 RON
Fără TVA:797,48 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)