Meniu
Cosul tau

Palarii / Caciuli / Sepci vanatoare

Caciula Sitka Ballistic, orange Caciula Sitka Ballistic, orange
Livrare gratuita
Producator: Sitka

Caciula Sitka Ballistic, orange

Caciula Ballistic este construita pentru vânătorii și ghizii care au nevoie de căldură și vizibilitate maximă pentru vanatorarea de la sfârșitul sezonului. Este prevazuta cu o căptușeală cu fleece tip Berber ultra-moale, de inalta densitate și o suprafata din țesătură portocalie dublu țesută 60g..
369,00 RON
Fără TVA:310,08 RON
Producator: Sitka

Caciula Sitka Beanie, camuflaj Optifade Waterfowl Timber

Caciula SITKA oferă căldură moderata cu un profil redus pentru acele zile vii de la începutul sezonului. Fabricata din fleece elastic cu uscare rapidă, confortabil, care asigură o gestionare excepționala a umidității. Designul articulat vă acoperă urechile de briza rece.Pentru a va asigura ca ale..
179,00 RON
Fără TVA:150,42 RON
Caciula Sitka Jetstream, camuflaj Optifade Open Country Caciula Sitka Jetstream, camuflaj Optifade Open Country
Livrare gratuita
Producator: Sitka

Caciula Sitka Jetstream, camuflaj Optifade Open Country

Caciula Jetstream este produsa din aceeași țesătură ca celebra geaca Jetstream și vă va ține capul cald si protejat în timp ce vă expuneti vântulului rece sau stati la panda pe o coastă expusă. Interiorul de fleece cu microfibră pastreaza căldura în timp ce GORE-TEX INFINIUM cu membrană WINDSTOPP..
279,00 RON
Fără TVA:234,45 RON
Producator: Sitka

Sapca Sitka Ballistic, orange

Sapca SITKA este produsa din aceeași țesătură rezistentă la apă, respirabilă ca seria Ascent. Această sapca va deveni preferata ta, indiferent de activitate.Pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita, consultati ghidul de marimiCaracteristici:- Marime universala;- Material: poliest..
179,00 RON
Fără TVA:150,42 RON
Producator: Sitka

Sapca Sitka Cap, camuflaj Optifade Open Country

Sapca SITKA este produsa din aceeași țesătură rezistentă la apă, respirabilă ca seria Ascent. Această sapca va deveni preferata ta, indiferent de activitate.Pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita, consultati ghidul de marimiCaracteristici:- Marime universala;- GORE ™ OPTIFADE ™..
179,00 RON
Fără TVA:150,42 RON
Producator: Sitka

Sapca Sitka Cap, Moss

Sapca SITKA este produsa din aceeași țesătură rezistentă la apă, respirabilă ca seria Ascent. Această sapca va deveni preferata ta, indiferent de activitate.Pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita, consultati ghidul de marimiCaracteristici:- Marime universala;- Finisajul reziste..
179,00 RON
Fără TVA:150,42 RON
Sapca Sitka Incinerator GTX, camuflaj Optifade Elevated II Sapca Sitka Incinerator GTX, camuflaj Optifade Elevated II
Livrare gratuita
Producator: Sitka

Sapca Sitka Incinerator GTX, camuflaj Optifade Elevated II

ca Incinerator este specializată în menținerea capului și a urechilor calde și uscate. Căptușeala din fleece tip Berber remarcabil de moale izolează eficient împotriva frigului, în timp ce membrana GORE-TEX® etanșează impotriva vântului și apei. Construcția inteligentă a clapetei urechii maximiz..
459,00 RON
Fără TVA:385,71 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)