Meniu
Cosul tau

Veste vanatoare

Veste vanatoare, veste camuflaj


Vesta Sitka Jetstream, Deep Lichen Vesta Sitka Jetstream, Deep Lichen
Livrare gratuita
Producator: Sitka

Vesta Sitka Jetstream, Deep Lichen

Nimic nu provoaca disconfort si distrage atentia ca un vant rece si patrunzator. Vesta noastra Jetstream, rezistenta la vant, care utilizeaza tehnologia GORE® WINDSTOPPER®, este unul dintre cele mai populare produse Sitka, an de an. Croiala proiectata cu precizie optimizeaza confortul si mobilit..
1.299,00 RON
Fără TVA:1.091,60 RON
Vesta Sitka Kelvin Aerolite, Dusty Olive Vesta Sitka Kelvin Aerolite, Dusty Olive
Livrare gratuita
Producator: Sitka

Vesta Sitka Kelvin Aerolite, Dusty Olive

Aceasta vesta usoara si compresibila maximizeaza caldura minimizand in acelasi timp volumul. Folositi-o pentru orice, de la vanatoare in salbaticie si excursii outdoor in afara sezonului pana la purtatul de zi cu zi, vesta Kelvin Aerolite este perfecta. Se aseaza confortabil sub o geaca ori de ca..
1.299,00 RON
Fără TVA:1.091,60 RON
Vesta DEERHUNTER Reims Vesta DEERHUNTER Reims
Livrare gratuita
Producator: Deerhunter

Vesta DEERHUNTER Reims

La fel ca geaca Reims, vesta este, de asemenea, ideala pentru a fi purtata la vanatoare in perioadele din an, cand vremea nu este  nici deosebit de calda sau deosebit de rece.Această vesta este dotata cu o mulime de detalii frumoase, cu intariri care asigura durabilitatea, in timp ce sectiunile..
349,00 RON
Fără TVA:293,28 RON
Vesta Sitka Ballistic, orange
Livrare gratuita
Producator: Sitka

Vesta Sitka Ballistic, orange

Vesta ta portocalie ar trebui să ofere mai mult decât doar cativa centimetri de culoare vizibila. Vesta Ballistic face tragerea mai confortabilă cu o protectie din spumă întărita in dreptul patului armei și este tratata cu un finisaj rezistent la apă, făcând-o o parte esențială a sistemului de e..
849,00 RON
Fără TVA:713,45 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)