Meniu
Cosul tau

Carabine de vanatoare

Carabine de vanatoare

Carabine de vanatoare

Vrei sa te echipezi cu o carabina semiautomata, bolt action sau take down pentru o vanatoare  de succes la mistret sau alte animale mari? Ai ajuns unde trebuia. Mai jos vei gasi oferta noastra pentru carabine in diverse calibre de la cei mai renumiti producatori: Bergara, Fabarm, Beretta, Titan, Tikka, Sabatti.

Producator: Beretta

Carabina Beretta BRX1

Cu BRX1, Beretta intră în lumea carabinelor de vânătoare, oferind o armă revoluționară cu un sistem de reîncărcare linear. Această nouă carabina încapsulează toată experiența Beretta, dobândită de-a lungul anilor de activitate în domeniile militar și civil.O serie exclusiva!BRX1 asigură rapiditatea,..
7.999,00 RON
Fără TVA:6.721,85 RON
Producator: Bergara

Carabina de vanatoare BERGARA B14 Hunter

Ca si in cazul intregii serii B14, HUNTER aduce precizia tevilor Bergara unei linii de arme de vanatoare accesibile si solide pentru cei pasionati de vanatul mare. Construita in Spania, aceasta arma ofera un nivel de calitate si performanta de neegalat in gama sa de pret. Toate armele din seria ..
5.249,00 RON
Fără TVA:4.410,92 RON
Producator: Bergara

Carabina de vanatoare BERGARA B14 Sporter

Ca si in cazul intregii serii B14, SPORTER aduce precizia tevilor Bergara unei linii de arme de vanatoare accesibile si solide pentru cei pasionati de vanatul mare. Construita in Spania, aceasta arma ofera un nivel de calitate si performanta de neegalat in gama sa de pret. Toate armele din seria ..
4.699,00 RON
Fără TVA:3.948,74 RON
Producator: Bergara

Carabina de vanatoare BERGARA B14 Timber

Ca si in cazul intregii serii B14, TIMBER aduce precizia tevilor Bergara unei linii de arme de vanatoare accesibile si solide pentru cei pasionati de vanatul mare. Construita in Spania, aceasta arma ofera un nivel de calitate si performanta de neegalat in gama sa de pret. Toate armele din seria ..
6.099,00 RON
Fără TVA:5.125,21 RON
Producator: Bergara

Carabina de vanatoare BERGARA Premier HMR PRO

Succesul lui B-14 HMR a determinat crearea carabinei Bergara HMR (Hunting and Match Rifle) PRO. Aceasta versiune PREMIER vine o teava din otel inoxidabil 416 si finisaj gri tactic cerakote. De asemenea, carabina este dotata cu cutia mecanismelor PREMIER si tragaciul reglabil de la TriggerTech™ c..
14.549,00 RON
Fără TVA:12.226,05 RON
Carabina de vanatoare BERGARA Premier Mountain 2.0 Carabina de vanatoare BERGARA Premier Mountain 2.0
-5 %
Producator: Bergara

Carabina de vanatoare BERGARA Premier Mountain 2.0

Carabina Bergara Premier Mountain dispune de un pat 100% din fibra de carbon proiectat pentru a reduce greutatea pana la de 2.8 kg. Aceasta este carabina perfecta pentru vanatoarea din adancul padurii sau in muntii neiertatori. Carabina Mountain 2.0 dispune de un tragaci TriggerTech® cu Friction..
17.549,00 RON 18.449,00 RON
Fără TVA:14.747,06 RON
Carabina de vanatoare FABARM Iris DTG Carabina de vanatoare FABARM Iris DTG
Nou Top Brand
Producator: Fabarm

Carabina de vanatoare FABARM Iris DTG

Imaginați-vă o carabina de vanatoare bolt action, cu un sistem de armare manual, cu țevi interschimbabile, design modern și inovator, cu o actionare rapidă de numai 60 de grade a boltului... o carabina de vanatoare care incape într-o cutie de 80 cm lungime pentru un transport fără probleme... acum î..
11.099,00 RON
Fără TVA:9.326,89 RON
Carabina de vanatoare SABATTI ROVER HUNTER Carabina de vanatoare SABATTI ROVER HUNTER
Nou
Producator: Sabatti

Carabina de vanatoare SABATTI ROVER HUNTER

Sabatti prezintă noua carabină de vânătoare Rover HUNTER, ca parte a noii familii „Rover”, complet redesenată și dedicată vânătorii, tirului sportiv și utilizărilor profesionale.Noua familie de carabine Sabatti Rover continuă tradiția de înaltă calitate și precizie, susținută de decenii de experienț..
4.949,00 RON
Fără TVA:4.158,82 RON
Carabina de vanatoare SABATTI ROVER HUNTER CLASSIC Carabina de vanatoare SABATTI ROVER HUNTER CLASSIC
Nou
Producator: Sabatti

Carabina de vanatoare SABATTI ROVER HUNTER CLASSIC

Sabatti prezintă noua carabină de vânătoare Rover HUNTER CLASSIC, ca parte a noii familii „Rover”, complet redesenată și dedicată vânătorii, tirului sportiv și utilizărilor profesionale.Noua familie de carabine Sabatti Rover continuă tradiția de înaltă calitate și precizie, susținută de decenii de e..
5.899,00 RON
Fără TVA:4.957,14 RON
Carabina de vanatoare SABATTI SAPHIRE SYN Carabina de vanatoare SABATTI SAPHIRE SYN
Nou
Producator: Sabatti

Carabina de vanatoare SABATTI SAPHIRE SYN

Sabatti Saphire Syn: carabina de vânătoare pentru toate condițiile climaticeSabatti SAPHIRE (Sabatti All Purpose Hunting Italian Rifle) este o carabină de vânătoare cu acțiune manuală proiectată sobru, dar cu unele caracteristici uimitoare.Carabina are o acțiune Sabatti Saphire – o schimbare față de..
6.499,00 RON
Fără TVA:5.461,34 RON
Carabina de vanatoare SABATTI SAPHIRE THUMBHOLE Carabina de vanatoare SABATTI SAPHIRE THUMBHOLE
Nou
Producator: Sabatti

Carabina de vanatoare SABATTI SAPHIRE THUMBHOLE

Sabatti Saphire Thumbhole: carabina pentru de vânătoare rapidă Sabatti SAPHIRE (Sabatti All Purpose Hunting Italian Rifle) este o carabină de vânătoare cu acțiune manuală proiectată sobru, dar cu unele caracteristici uimitoare.Carabina are o acțiune Sabatti Saphire – o schimbare față de designul tr..
6.999,00 RON
Fără TVA:5.881,51 RON
Producator: Bergara

Carabina de vanatoare Take Down BERGARA BA13 Black

Pentru vanatorul care isi doreste o carabina cu un singur foc de inalta calitate, BERGARA BA13 TAKE DOWN este alegerea ideala. Designul sau elegant si usor de utilizat stabileste un nou standard pentru carabinele de vanatoare cu un singur foc, la preturi accesibile. Fiecare pat este 100% ambidext..
3.499,00 RON
Fără TVA:2.940,34 RON
Afişare 1 - 12 din 51 (5 pagini)