Meniu
Cosul tau

Munitii pentru tir sportiv

Munitii pentru tir sportiv

Munitii pentru tir sportiv

Unul dintre cele mai importante elemente atunci cand vrei sa faci trageri de precizie este munitia. Mai jos veti gasi unele dintre cele mai calitative si precise alice pentru armele cu aer comprimat. 

Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo

Exact Jumbo! Caracteristici: Gama Exact Jumbo reprezintă baza solidă a muniției JSB în calibrul 5.5. Nu este doar un model de bază. Datorită echipamentului său perfect, calității și designului, este considerat pe drept un produs de cea mai înaltă calitate! Acest model este cel mai bine vându..
50,00 RON
Fără TVA:42,02 RON
Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo Beast (150 alice)

Exact Jumbo Beast!Datorită greutății lor, formei special concepute, distribuției perfecte a centrului de greutate și alinierii, produsele JSB EXACT JUMBO sunt cea mai bună alegere pentru trageri la distanțe mai mari. Produsele Exact, la fel ca toate celelalte produse, trec printr-un control riguros ..
50,00 RON
Fără TVA:42,02 RON
Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo Express

Exact Jumbo Express! Caracteristici: Varianta Exact Jumbo putin mai ușoară și, prin urmare, semnificativ mai rapidă. Este o alegere unică pentru armele cu putere redusa. Viteză mai mare și traiectorie mai plată.Datorită greutății lor, formei special concepute, distribuției perfecte a centrului..
50,00 RON
Fără TVA:42,02 RON
Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo Heavy

Exact Jumbo Heavy! Caracteristici: Ai nevoie de o muniție cu adevărat grea pentru arma ta? Vrei ceva precis și bine echilibrat? Să lovești ținta chiar și în condiții meteo nefavorabile? Răspunsul este Exact Jumbo Heavy.Datorită greutății lor, formei special concepute, distribuției perfecte a cen..
50,00 RON
Fără TVA:42,02 RON
Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo Match (300 alice)

Exact Jumbo Match! Caracteristici: Singurele alice cu vârf plat în calibrul 5.5 din gama noastră. Potrivite atât pentru trăgătorii sportivi, cât și pentru cei hobby. Le puteți folosi pentru trageri la țintă, dar sunt populare și ca muniție pentru controlul dăunătorilor (acolo unde este permis)..
55,00 RON
Fără TVA:46,22 RON
Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo Monster (200 alice)

Exact Jumbo Monster! Caracteristici: Greutatea a fost aleasă pentru a se potrivi celor mai puternice arme cu aer comprimat disponibile în prezent pe piață. Este o muniție cu o greutate foarte mare, care este stabilă chiar și la nivele de ridicate de putere.Datorită greutății lor, formei special ..
50,00 RON
Fără TVA:42,02 RON
Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo Monster Redesigned (200 alice)

Exact Jumbo Monster Redesigned! Caracteristici: Formă nouă pentru o precizie mai bună! Greutatea a fost aleasă pentru a se potrivi celor mai puternice arme cu aer comprimat disponibile în prezent pe piață. Este o muniție cu o greutate foarte mare, care este stabilă chiar și la nivele de ridicate..
50,00 RON
Fără TVA:42,02 RON
Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo RS

Exact Jumbo RS! Caracteristici: Cele mai ușoare alice cu vârf în formă de dom din gama noastră. RS înseamnă Rapid Speed deoarece viteza este mult mai mare decât cea a alicelor obișnuite. De asemenea, curba balistică va fi foarte plată. Există și o conexiune cu industria auto, unde RS este un ..
50,00 RON
Fără TVA:42,02 RON
Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Test (210 alice)

Jumbo Exact Test 5.5!Caracteristici: O selecție largă de alice Exact in calibrul 5.5, de diferite greutăți, începând de la cea mai ușoară, Exact Jumbo RS (0,870), până la Exact Jumbo Monster (1.645). Credem că vei găsi alicele tale preferate printre acestea.Datorită greutății sale, formei special co..
80,00 RON
Fără TVA:67,23 RON
Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Hades

Specificatii:Calibru: 5.5 mmGreutate: 1.030 gAmbalaj: 250 buc/cutie sau 500 buc/cutie..
50,00 RON
Fără TVA:42,02 RON
Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Predator Polymag (200 alice)

PREDATOR POLYMAG 5.5!Alicele unice Predator Polymag sunt produse în colaborare cu partenerul JSB din SUA, care deține un brevet pentru acest tip de alice. Alica este compusă din două părți: alica din plumb cu vârf gol si cu vârf de polimer inserat. Precizia ridicată a tuturor componentelor și asambl..
90,00 RON
Fără TVA:75,63 RON
Producator: JSB

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Straton Jumbo

Diabolo Straton Jumbo 5.5! Caracteristici: Alegerea numărul unu a vânătorului (acolo unde este permis)! Designul ascuțit pentru o penetrare mai bună. Această variantă mai ușoară este potrivită pentru majoritatea armelor cu aer comprimat de putere redusă și medie. Este produsă într-o variantă u..
50,00 RON
Fără TVA:42,02 RON
Afişare 1 - 12 din 46 (4 pagini)