Meniu
Cosul tau

Acesorii echipamente vanatoare

Producator: Tapel

SCAUN PLIABIL - PIELE (60)

Descriere: Picioare de lemn (tripod) Sezut de piele  Prezinta curea de siguranta pentru picioare si curea pentru purtarea cu usurinta pe umar Sarcina maxima: 100kg..
160,00 RON
Fără TVA:134,45 RON
Producator: Sitka

Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Elevated II

Matasoasa si captusita cu fleece dublu cu tesatura densa va ofera o caldura de neegalat  si camuflare completa. Pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita, consultati ghidul de marimiCaracteristici:- Marime universala;- GORE ™ OPTIFADE ™ Concealment Elevated II este conceput pe..
229,00 RON
Fără TVA:192,44 RON
Producator: Sitka

Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Open Country

Matasoasa si captusita cu fleece dublu cu tesatura densa va ofera o caldura de neegalat  si camuflare completa. Pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita, consultati ghidul de marimiCaracteristici:- Marime universala;- GORE ™ OPTIFADE ™ Concealment Open Country este optimizat ..
229,00 RON
Fără TVA:192,44 RON
Producator: Sitka

Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Waterfowl Timber

Matasoasa si captusita cu fleece dublu cu tesatura densa va ofera o caldura de neegalat  si camuflare completa. Pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita, consultati ghidul de marimiCaracteristici:- Marime universala;- GORE™ OPTIFADE™ Concealment Waterfowl Timber este opt..
229,00 RON
Fără TVA:192,44 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)