Meniu
Cosul tau

Acesorii echipamente vanatoare

Producator: Tapel

SCAUN PLIABIL - PIELE (60)

Descriere: Picioare de lemn (tripod) Sezut de piele  Prezinta curea de siguranta pentru picioare si curea pentru purtarea cu usurinta pe umar Sarcina maxima: 100kg..
160,00 RON
Fără TVA:134,45 RON
Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Elevated II Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Elevated II
Nou
Producator: Sitka

Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Elevated II

Matasoasa si captusita cu fleece dublu cu tesatura densa va ofera o caldura de neegalat  si camuflare completa. Caracteristici:- Marime universala;- GORE ™ OPTIFADE ™ Concealment Elevated II este conceput pentru vanatoarea in padure si zone cu vegetatia densa;- Material: exterior din po..
229,00 RON
Fără TVA:192,44 RON
Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Open Country Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Open Country
Nou
Producator: Sitka

Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Open Country

Matasoasa si captusita cu fleece dublu cu tesatura densa va ofera o caldura de neegalat  si camuflare completa. Caracteristici:- Marime universala;- GORE ™ OPTIFADE ™ Concealment Open Country este optimizat științific pentru distante de angajare de 50 de metri sau mai mult, la nivelul so..
229,00 RON
Fără TVA:192,44 RON
Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Waterfowl Timber Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Waterfowl Timber
Nou
Producator: Sitka

Protectie gat Sitka Gaiter, camuflaj Optifade Waterfowl Timber

Matasoasa si captusita cu fleece dublu cu tesatura densa va ofera o caldura de neegalat  si camuflare completa. Caracteristici:- Marime universala;- GORE™ OPTIFADE™ Concealment Waterfowl Timber este optimizat pentru distanțe de angajare de 10 până la 40 de metri în mediile cu vegeta..
229,00 RON
Fără TVA:192,44 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)