Meniu
Cosul tau

Cariere

Alătură-te Echipei MLD GUNS

Suntem mereu în căutarea persoanelor pasionate și dedicate să se alăture echipei noastre la MLD GUNS. Dacă împărtășești aceeași pasiune pentru arme, accesorii și echipamente de calitate, atunci te invităm să ne trimiți CV-ul tău la adresa de email office@mldguns.ro.

La MLD GUNS, ne mândrim cu calitatea produselor noastre și cu serviciile pe care le oferim clienților noștri. Pentru a menține acest standard ridicat, căutăm mereu noi membri pentru echipa noastră care împărtășesc aceeași viziune și pasiune pentru acest domeniu.

Indiferent dacă ai experiență în vânzări, service, sau altă arie relevantă, suntem interesați să auzim de la tine. Credem că diversitatea de experiență și perspectivă aduce o valoare semnificativă echipei noastre.

La MLD GUNS, promovăm un mediu de lucru în care fiecare membru se dezvoltă profesional și personal. Oferim oportunități de formare și dezvoltare, într-un domeniu fascinant și în continuă evoluție.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să contribui la creșterea MLD GUNS, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre tine și cum poți aduce valoare echipei noastre.

Împreună putem continua să oferim clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate.