Meniu
Cosul tau

Sitka

Bluza Sitka Core Lightweight Crew, camuflaj Optifade Subalpine Bluza Sitka Core Lightweight Crew, camuflaj Optifade Subalpine
Nou
Producator: Sitka

Bluza Sitka Core Lightweight Crew, camuflaj Optifade Subalpine

Fabricata din aceeași țesătură care elimină umezeala ca și Hoody Lightweight Hoody, Core Lightweight Crew LS este un strat de bază solid. Indiferent dacă este folosită ca piesă independentă în timpul vremii calde sau încorporată în sistemul dvs., echipamentul Core Lightweight va funcționa în toat..
389,00 RON
Fără TVA:326,89 RON
Bluza Sitka Core Lightweight Hoody, camuflaj Optifade Open Country Bluza Sitka Core Lightweight Hoody, camuflaj Optifade Open Country
Nou
Producator: Sitka

Bluza Sitka Core Lightweight Hoody, camuflaj Optifade Open Country

Conceputa pentru a fi mai mult decât un alt strat de bază, Core Lightweight Hoody este baza din care sunt construite toate sistemele noastre SITKA. Construcția de înaltă performanță din poliester elimina umiditatea în perioadele de activitate aerobă ridicată, în timp ce se usucă rapid în perioad..
699,00 RON
Fără TVA:587,40 RON
Bluza Sitka Core Midweight Zip T, camuflaj Optifade Elevated II Bluza Sitka Core Midweight Zip T, camuflaj Optifade Elevated II
Nou
Producator: Sitka

Bluza Sitka Core Midweight Zip T, camuflaj Optifade Elevated II

Bluza CORE Midweight Zip-T este confectionata din fleece elastic confortabil cu uscare rapidă și este prevazuta cu un guler cu fermoar ridicat pentru a vă menține temperatura corporală reglată in mod activ pe măsură ce tempertura crește sau scade. Tehnologia permanentă de control al mirosurilor ..
619,00 RON
Fără TVA:520,17 RON
Bluza Sitka Fanatic Hoody, camuflaj Optifade Elevated II Bluza Sitka Fanatic Hoody, camuflaj Optifade Elevated II
Nou
Producator: Sitka

Bluza Sitka Fanatic Hoody, camuflaj Optifade Elevated II

Fanatic este o bluza cu gluga de înaltă performanță și va deveni rapid un element favorit în sistemul dvs. de echipamente Sitka. Croiala mapată pe corp și fleece-ul cu microfibra lucrează împreună pentru a vă regla temperatura corpului, menținând în același timp sub control mirosul, datorită teh..
1.049,00 RON
Fără TVA:881,51 RON
Caciula Sitka Ballistic, orange Caciula Sitka Ballistic, orange
Nou Livrare gratuita
Producator: Sitka

Caciula Sitka Ballistic, orange

Caciula Ballistic este construita pentru vânătorii și ghizii care au nevoie de căldură și vizibilitate maximă pentru vanatorarea de la sfârșitul sezonului. Este prevazuta cu o căptușeală cu fleece tip Berber ultra-moale, de inalta densitate și o suprafata din țesătură portocalie dublu țesută 60g..
369,00 RON
Fără TVA:310,08 RON
Caciula Sitka Beanie, camuflaj Optifade Waterfowl Timber Caciula Sitka Beanie, camuflaj Optifade Waterfowl Timber
Nou
Producator: Sitka

Caciula Sitka Beanie, camuflaj Optifade Waterfowl Timber

Caciula SITKA oferă căldură moderata cu un profil redus pentru acele zile vii de la începutul sezonului. Fabricata din fleece elastic cu uscare rapidă, confortabil, care asigură o gestionare excepționala a umidității. Designul articulat vă acoperă urechile de briza rece.Caracteristici:- Marime un..
179,00 RON
Fără TVA:150,42 RON
Caciula Sitka Jetstream, camuflaj Optifade Open Country Caciula Sitka Jetstream, camuflaj Optifade Open Country
Nou
Producator: Sitka

Caciula Sitka Jetstream, camuflaj Optifade Open Country

Caciula Jetstream este produsa din aceeași țesătură ca celebra geaca Jetstream și vă va ține capul cald si protejat în timp ce vă expuneti vântulului rece sau stati la panda pe o coastă expusă. Interiorul de fleece cu microfilă pastreaza căldura în timp ce GORE-TEX INFINIUM cu membrană WINDSTOPPE..
279,00 RON
Fără TVA:234,45 RON
Geaca Sitka Duck Oven, camuflaj Optifade Waterfowl Timber Geaca Sitka Duck Oven, camuflaj Optifade Waterfowl Timber
Nou Livrare gratuita
Producator: Sitka

Geaca Sitka Duck Oven, camuflaj Optifade Waterfowl Timber

Conceputa pentru temperaturile scazute ale sezonului târziu, geaca Duck Oven blochează acele vânturi vanturi reci care patrund "pana la oase" și păstrează căldura. Construita cu GORE-TEX INFINIUM cu laminat WINDSTOPPER® la suprafata, izolația Primaloft® Silver in dreptul corpului si manecilor trans..
1.799,00 RON
Fără TVA:1.511,76 RON
Geaca Sitka Fanatic, camuflaj Optifade Elevated II Geaca Sitka Fanatic, camuflaj Optifade Elevated II
Nou Livrare gratuita
Producator: Sitka

Geaca Sitka Fanatic, camuflaj Optifade Elevated II

Geaca Fanatic este pachetul total pentru căldură ultra-silentioasa, utilizând cea mai avansată țesătură de suprimare a sunetului din lumea vânătorii. Construit cu o suprafata din fleece tip Berber super silențios, GORE-TEX INFINIUM ™ cu barieră tehnologică WINDSTOPPER® pentru o căldură 100% rezi..
2.549,00 RON
Fără TVA:2.142,02 RON
Geaca Sitka Hudson, camuflaj Optifade Waterfowl Timber Geaca Sitka Hudson, camuflaj Optifade Waterfowl Timber
Nou Livrare gratuita
Producator: Sitka

Geaca Sitka Hudson, camuflaj Optifade Waterfowl Timber

Exista o veche problema pe care o au gecile de vanatoare. Pe măsură ce ridici rapid o pușcă, acea mișcare trage țesătura gecii peste umeri până la punctul de restricție. Folosind tehnologia stretch GORE-TEX în zone cheie care inhibă de obicei mișcarea, Hudson rezolvă această problemă într-un pac..
3.499,00 RON
Fără TVA:2.940,34 RON
Geaca Sitka Jetstream, camuflaj Optifade Open Country Geaca Sitka Jetstream, camuflaj Optifade Open Country
Nou Livrare gratuita
Producator: Sitka

Geaca Sitka Jetstream, camuflaj Optifade Open Country

Unul dintre modelele originale SITKA, geaca Jetstream a fost construita pentru activități montane active pe vreme rece. Această geaca este un adevarat cal de povara fiind prevazuta cu linii de cusătură situate strategic pentru a nu aduna apa, în timp ce caputseala GORE-TEX INFINIUM cu laminat WI..
1.799,00 RON
Fără TVA:1.511,76 RON
Manusi Sitka Merino, camuflaj Optifade Elevated II Manusi Sitka Merino, camuflaj Optifade Elevated II
Nou
Producator: Sitka

Manusi Sitka Merino, camuflaj Optifade Elevated II

Combinând confortul și căldura lânii cu durabilitatea și elasticitatea nailonului, Mănușa Merino este va păstra căldura pentru a vă menține mâinile confortabile, fără a fi voluminoase inca de la mijlocul până la sfârșitul sezonului de vanatoare.Caracteristici: - GORE ™ OPTIFADE ™ Concealment E..
369,00 RON
Fără TVA:310,08 RON
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)