În sezonul rece, când natura impune cerințe speciale, vânătorii cu experiență înțeleg că alegerea cu atenție a articolelor vestimentare este la fel de esențială ca selectarea unei arme. În aceste zile reci, cu temperaturi scăzute și viscol puternic, hainele de vanatoare trebuie să facă față nu doar cerințelor climatice, ci și intensității activității vânătorului. 

Stratul exterior trebuie să fie rezistent la vânt și impermeabil pentru a împiedica pătrunderea umezelii, în timp ce stratul interior trebuie să asigure o izolație termică eficientă, menținând confortul chiar și în cele mai extreme condiții. 

Materialele durabile, tehnologiile avansate și designul ergonomic sunt doar câteva dintre aspectele care transformă echipamentul de vânătoare într-o armă secretă împotriva condițiilor aspre.


În căutarea unor haine de vanatoare ideale pentru a înfrunta iarna cu încredere, un nume strălucește în peisajul echipamentelor performante - Sitka

Costumele de vânătoare Sitka - Construite pentru a rezista celor mai aspre condiții 

Sitka, cel mai apreciat producător de echipamente de vânătoare tehnice din America de Nord, redefinește standardele în domeniu prin gama sa variată de haine de vanatoare, concepute pentru a oferi performanțe remarcabile în cele mai aspre condiții.

În conformitate cu o filosofie axată pe inovație, confort și funcționalitate, producătorul Sitka creează echipamente tehnice care nu numai că îndeplinesc cerințele vânătorilor experimentați, dar le și depășesc așteptările. Fiecare produs este rezultatul unui proces meticulos de cercetare și dezvoltare, având în vedere condițiile variate în care vânătoarea poate avea loc.

Un aspect esențial al echipamentelor Sitka este rezistența lor la cele mai aspre condiții. Materialele tehnice de înaltă performanță sunt selectate cu grijă pentru a rezista la frig extrem, vânt puternic și umezeală persistentă. Indiferent de provocările pe care le întâmpină vânătorii, echipamentele Sitka rămân durabile și fiabile.

Iată 2 costume de vânătoare Sitka ideale pentru a fi purtate în timpul sezonului rece

Costumul de vânătoare Sitka Boreal

Acest echipament este conceput special pentru a face față condițiilor severe ale sezonului rece. Indiferent că vorbim de ploi, temperaturi scăzute sau viscol puternic, acest costum este cea mai bună alegere pentru pasionații de vânătoare la păsările de apă.

Cu ajutorul acestui costum, veți trăi o experiență de vânătoare fără a face compromisuri, beneficiind de cele mai avansate caracteristici concepute pentru a vă asigura că sfârșitul de sezon devine o aventură cu adevărat memorabilă. 

Iată câteva dintre aceste particularități:

  • Designul GORE™ OPTIFADE™ Concealment Waterfowl Marsh - echipamentul este special creat pentru camuflaj în medii precum mlaștini, culturi agricole înalte și câmpuri de miriște. 

  • Țesătura GORE-TEX impermeabilă/ respirabilă - Chiar și în fața schimbărilor bruște ale vremii, confortul și concentrarea rămân constante. Materialul impermeabil și respirabil GORE-TEX nu face compromisuri atunci când vine vorba de protecție împotriva umezelii și menținerea unui climat interior confortabil.

  • Izolația sintetică PrimaLoft® Gold cu Cross Core™ - Reproducând cu precizie căldura și compresibilitatea pufului, această inovație demonstrează excelența chiar și în medii umede.


De la manșete impermeabile până la buzunare cu închidere magnetică, fiecare aspect al acestor haine de vanatoare a fost conceput strategic pentru a oferi vânătorilor cea mai bună experiență de vânătoare.

Costumul de vânătoare Sitka Blizzard

Creat special pentru vânătorile de sfârșit de sezon, la pândă în zone expuse la vânt și viscol agresiv, acest costum oferă performanțele excepționale și confort termic fără rival. Materialele tehnice de înaltă calitate, împreună cu designul ergonomic, fac din costumul Sitka Blizzard alegerea perfectă pentru vânătorii care caută cel mai călduros și fiabil echipament.


Costumul beneficiază de tehnologia GORE™ OPTIFADE™ Concealment Open Country. Conceput pentru a se integra perfect în medii deschise și stâncoase, acest costum asigură o camuflare superioară la nivelul solului și deasupra liniei de vegetație. În plus, greutatea totală a costumului este mică (2300g), acest lucru asigurând un nivel înalt de mobilitate în timpul vânătorii.

Mai mult decât un simplu costum, acesta reprezintă o soluție tehnică complexă, combinând materiale avansate, cum ar fi izolația sintetică PrimaLoft® Gold cu tehnologia Cross Core™, ce reproduce căldura și compresibilitatea pufului. În plus, oferă performanțe de top chiar și în condiții de umezeală. 

Gluga complet reglabilă adaugă o notă de funcționalitate și oferă o vedere periferică excelentă, asigurând un control perfect al expunerii în funcție de nevoile vânătorului. 

Costumul Blizzard reprezintă opțiunea de top pentru vânătorii care nu acceptă compromisuri în materie de performanță și protecție în condiții meteorologice extreme. Acest costum este alegerea evidentă pentru cei care caută excelență în fiecare detaliu al echipamentului lor de vânătoare.

Cu echipamentele Sitka, vei face față cu brio celor mai extreme condiții meteo!

Cu echipamentele Sitka, vânătoarea devine o poveste de succes și confort, chiar și în cele mai grele condiții meteo. Indiferent de condițiile vremii sau terenul în care vânezi, fiecare articol vestimentar Sitka aduce un echilibru între confort, funcționalitate și performanță.

Îți dorești un costum de vânătoare performant? Specialiștii MLD Guns vin în sprijinul tău cu o gamă variată echipamente de vanatoare, care impresionează prin tehnologie de vârf și design inovator. Fie că ești un vânător experimentat sau faci primii pași în acest domeniu, specialiștii MLD Guns dispun de cunoștințe și experiență pentru a te ghida către produsele potrivite.