Meniu
Cosul tau

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo RS

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo RS (Exact Jumbo RS (5.5 mm)) - Munitii tir sportiv - JSB (by www.mldguns.ro)
Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo RS

Exact Jumbo RS!

Caracteristici: Cele mai ușoare alice cu vârf în formă de dom din gama noastră. RS înseamnă Rapid Speed deoarece viteza este mult mai mare decât cea a alicelor obișnuite. De asemenea, curba balistică va fi foarte plată. Există și o conexiune cu industria auto, unde RS este un pseudonim pentru modelele lor sport (Rally Sport) care sunt mai ușoare și mai puternice decât cele obișnuite.

Datorită greutății lor, formei special concepute, distribuției perfecte a centrului de greutate și alinierii, produsele JSB EXACT JUMBO sunt cea mai bună alegere pentru trageri la distanțe mai mari. Produsele Exact, la fel ca toate celelalte produse, trec printr-un control riguros al calității realizat manual. Producatorul garanteaza calitatea produselor, iar restul depind în întregime de tine... Muniția a fost testată la o distanță de 45 de metri. Rezultatul solicitat după cinci focuri este un grupaj în care dispersia de la centrul la centrul loviturilor să fie de până la 16 mm.

Specificatii:

  • Calibru: 5.5 mm
  • Greutate: 0.870 g
  • Ambalaj: 250 buc/cutie sau 500 buc/cutie
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: JSB
50,00 RON
Fără TVA: 42,02 RON

Opţiuni disponibile