Meniu
Cosul tau

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo Express

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo Express (Exact Jumbo Express (5.5 mm)) - Munitii tir sportiv - JSB (by www.mldguns.ro)
Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Exact Jumbo Express

Exact Jumbo Express!

Caracteristici: Varianta Exact Jumbo putin mai ușoară și, prin urmare, semnificativ mai rapidă. Este o alegere unică pentru armele cu putere redusa. Viteză mai mare și traiectorie mai plată.

Datorită greutății lor, formei special concepute, distribuției perfecte a centrului de greutate și alinierii, produsele JSB EXACT JUMBO sunt cea mai bună alegere pentru trageri la distanțe mai mari. Produsele Exact, la fel ca toate celelalte produse, trec printr-un control riguros al calității realizat manual. Producatorul garanteaza calitatea produselor, iar restul depind în întregime de tine... Muniția a fost testată la o distanță de 45 de metri. Rezultatul solicitat după cinci focuri este un grupaj în care dispersia de la centrul la centrul loviturilor să fie de până la 16 mm.

Specificatii:

  • Calibru: 5.5 mm
  • Greutate: 0.930 g
  • Ambalaj: 250 buc/cutie sau 500 buc/cutie
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: JSB
50,00 RON
Fără TVA: 42,02 RON

Opţiuni disponibile