Meniu
Cosul tau

Cutie alice cal. 6.35 mm, JSB Exact King Heavy MKII

Cutie alice cal. 6.35 mm, JSB Exact King Heavy MKII (JSB Exact King Heavy MKII (6.35 mm)) - Munitii tir sportiv - JSB (by www.mldguns.ro)
Cutie alice cal. 6.35 mm, JSB Exact King Heavy MKII

Diabolo Exact King Heavy MKII calibru 6.35!

Caracteristici: Conceput cu grijă, produs cu precizie și controlat calitativ manual, astfel încât să fie foarte precis. Suntem încrezători că arma ta o să le îndrăgească. Greutate mare astfel incat conditiile atmosferice conteaza mult mai putin atunci cand folosesti arma outdoor.

Specificatii:

  • Calibru: 6.35 mm
  • Greutate: 2.200 g
  • Ambalaj: 150 buc/cutie sau 300 buc/cutie
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: JSB
50,00 RON
Fără TVA: 42,02 RON

Opţiuni disponibile