Meniu
Cosul tau

Cutie alice cal. 6.35 mm, JSB Exact King

Cutie alice cal. 6.35 mm, JSB Exact King (JSB Exact King (6.35 mm)) - Munitii tir sportiv - JSB (by www.mldguns.ro)
Cutie alice cal. 6.35 mm, JSB Exact King

Diabolo Exact King calibru 6.35!

Caracteristici: Primul model JSB Match Diabolo în calibrul .6.35! Desigur, este conceput cu grijă, produs cu precizie și controlat calitativ manual, astfel încât să fie foarte precis. Suntem încrezători că arma ta o să le îndrăgească. În ceea ce privește greutatea, se află într-un interval mediu, fiind potrivită pentru majoritatea armelor cu aer comprimat din acest calibru.

Specificatii:

  • Calibru: 6.35 mm
  • Greutate: 1.645 g
  • Ambalaj: 150 buc/cutie sau 300 buc/cutie
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: JSB
50,00 RON
Fără TVA: 42,02 RON

Opţiuni disponibile