Meniu
Cosul tau

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Predator Polymag (200 alice)

Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Predator Polymag (200 alice) (Predator Polymag (5.5 mm)) - Munitii tir sportiv - JSB (by www.mldguns.ro)
Cutie alice cal. 5.5 mm, JSB Predator Polymag (200 alice)

PREDATOR POLYMAG 5.5!

Alicele unice Predator Polymag sunt produse în colaborare cu partenerul JSB din SUA, care deține un brevet pentru acest tip de alice. Alica este compusă din două părți: alica din plumb cu vârf gol si cu vârf de polimer inserat. Precizia ridicată a tuturor componentelor și asamblarea perfectă îl asigură pe trăgător că nu va rata niciodată ținta.

Specificatii:

  • Calibru: 5.5 mm
  • Greutate: 1.030 g
  • Ambalaj: 200 buc/cutie
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: JSB
90,00 RON
Fără TVA: 75,63 RON