Meniu
Cosul tau

Pistol Heckler & Koch P30, cal. 9x19

Pistol Heckler & Koch P30, cal. 9x19

Seria de pistoale P30 produse de Heckler & Koch inseamna siguranta in folosire si eficienta. Acestea nu sunt doar cuvinte goale, ci mai degraba o promisiune de randament. Acest concept a fost aplicat in mod consecvent in dezvoltarea si productia modelului P30. Rezultatul este un model de pistol de prima clasa care combina siguranta maxima cu functionalitatea perfecta.


Arma beneficiaza de un design marcant completat de detalii rafinate. In plus fata de fiabilitatea obisnuita, pistolul HK P30 convinge prin ergonomia crosei cu design revolutionar, unic in lume. Crosa este customizabila prin schimbarea facila a panourilor laterale (dreapta / stanga). Acest lucru, in combinatie cu panourile spate interschimbabile face posibila o adaptabilitate individuala maxima a pistolului la orice dimensiune a mainii – atat pentru barbati cat si pentru femei.


In plus  pistolul este echipat cu sine standardizate Picatinny MIL-STD-1913 in partea din fata, oferind o flexibilitate crescuta in ceea ce priveste dotarea suplimentara cu accesorii tactice.Informatii generale
Capacitate magazie 15 cartuse
Calibru 9x19
Dimensiuni
Lungime teava 98 mm
Inaltime totala 138 mm
Latime totala 35 mm
Lungime totala 181 mm
Greutate 740 g
Informatii suplimentare
Tara de provenienta Germania
Site producator www.heckler-koch.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
4.899,00 RON
Fără TVA: 4.116,81 RON