Meniu
Cosul tau

Arma cu aer comprimat cu regulator FX Maverick Black VP Standard

Arma cu aer comprimat cu regulator FX Maverick Black VP Standard (Black VP Standard) - Arme aer comprimat - FX Airguns (by www.mldguns.ro)
Arma cu aer comprimat cu regulator FX Maverick Black VP Standard


FX Maverick este o platforma noua pentru FX Airguns. O arma construita de la zero, avand in vedere tragerea cu proiectile mai grele. Maverick are cel mai mare plenum de putere de pana acum, prevazut pe o arma FX cu cea mai recenta inovatie FX: regulatoare duble!

Regulatoarele Dual FX AMP sunt geniale in concept si executie. Primul regulator pre-reduce presiunea in pregatirea celui de-al doilea regulator. Acest lucru asigura o presiune mai mica asupra celui de-al doilea regulator si obtine o presiune de iesire mai constanta cu mai putine abateri de la standard. Ambele regulatoare AMP pot fi reglate extern si ar trebui ajustate in armonie intre ele (mentinand o diferenta de 30-40 BAR intre primul si al doilea regulator).

Regulatoarele duble functioneaza in tandem cu Power Plenum de 89cc. Acest plenum mare, combinat proporțional permite furnizarea unei presiuni de lucru mai consistente.

Maverick utilizeaza același dispozitiv de reglare a puterii din spate care a fost introdus pentru prima data cu FX Wildcat MKIII. Acest reglator de declansator revolutionar permite atat ajustari micro, cat si macro, folosind acelasi cadran, ceea ce permite Maverick-ului sa fie complet reglat in armonie cu regulatoarele duble AMP pentru calibrul si proiectilul ales. 

La fel ca toate armele cu aer comprimat FX moderne, Maverick utilizeaza sistemul de teava Smooth Twist X (STX) de clasa mondiala. Maverick are un corp mai tactic, care va permite adaugarea de componente aftermarket pentru personalizare ulterioara. Toate armele Mavericka au 20 MOA incorporati in sina lunetei Picatinny, sine multiple de accesorii Picatinny, manere AR standard si dispun de talpa spate FX nou proiectata. FX Maverick este o platforma inovatoare personalizabila, cu care ofera precizia si ajustarea de clasa mondiala la care va asteptati de la orice arma cu aer comprimat FX

Modelul VP este modelul de baza, cu butelie de aer din aluminiu


Informatii generale
Sistem de armare Tip "bolt action" - sistem cu aer precomprimat (PCP)
Gama de calibre 5.5 mm; 6.35 mm; 7.62 mm;
Capacitate magazie 18 focuri pentru cal. 5.5 mm; 16 focuri pentru cal. 6.35 mm; 13 focuri pentru cal. 7.62 mm;
Dimensiuni
Lungime teava 60 cm;
Lungime totala 800 cm
Greutate 3.4 Kg
Design
Material pat Aluminiu
Model pat Sasiu din aluminiu
Talpa pat Reglabila in plan vertical
Caracteristici tehnice
Siguranta Manuala
Viteza la gura tevii 220 m/s - limitata
Autonomie butelie pana la 160 focuri pentru cal. 5.5 mm; pana la 100 focuri pentru cal. 6.35 mm; pana la 50 focuri pentru cal. 7.62 mm;
Presiune maxima butelie 230 BAR
Tip tragaci Match - ajustabil.
Prinderi sisteme optice Sina pentru suporti incorportata
Capacitate butelie aer 400 cc
Informatii suplimentare
Garantie 2 ani
Tara de provenienta Suedia
Site producator www.fxairguns.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Precomanda
  • Producator: FX Airguns
7.349,00 RON
Fără TVA: 6.175,63 RON

Opţiuni disponibile