Meniu
Cosul tau

Pantalon Sitka Dakota, camuflaj Optifade Waterfoul Timber

Pantalon Sitka Dakota, camuflaj Optifade Waterfoul Timber

Pantalonii Dakota sunt ideali pentru vanatoarea la păsările de apă, inca de la mijlocul sezonului până la sfârșitul acestuia. Acest pantalon este suficient de durabil pentru a fi purtat ca strat exterior toamna și suficient de confortabil pentru a fi purtat ca strat intermediar atunci când iarna isi intra cu adevărat in drepturi.

Pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita, consultati ghidul de marimi


Caracteristici:

GORE™ OPTIFADE™ Concealment Waterfowl Timber este optimizat pentru distanțe de angajare de 10 până la 40 de metri în mediile cu vegetatie mai intunecata;

- Material: Suprafață din țesătură din nailon elastic, completata de suportul din fleece din poliester.

- Finisajul rezistent la apă face față la precipitații și previne umezirea țesăturii suprafeței.

- Stretch în 4 direcții: întinderea în 4 direcții oferă un avantaj semnificativ atunci când sunteți în mișcare și o gamă nerestricționată de mișcari atunci când sunteți așezat sau ghemuit.

- Buzunare ascunse pe coapsă: buzunarele diagonale cu fermoar pe coapsă oferă securitate pentru obiectele esențiale mici, acces ușor din poziția așezată și ventilație suplimentară atunci când este necesar.

IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Sitka
1.499,00 RON
Fără TVA: 1.259,66 RON

Opţiuni disponibile