Meniu
Cosul tau

Luneta Element Optics Titan 3-18X50 FFP (APR-2D) - MOA

Luneta Element Optics Titan 3-18X50 FFP (APR-2D) - MOA

TITAN ofera avantaje acolo unde conteaza, cu elemente interne proiectate cu mare precizie si un sistem de turete superior altor produse din aceeasi clasa de preț. Pentru a face lucrurile si mai bune, Element Optics au mers cu un pas inainte si au dotat lunetele Titan cu un tub de 34 mm si optica HD. Modelul 3-18 dispune de un reglaj intern de elevatie impresionant de 150 MOA, ceea ce face din aceasta o optiune viabila pentru tragerile la distante extreme, in timp ce forma relativ compacta si plaja larga de magnificatie il fac potrivit pentru vanatori si tragatorii long range – o adevarata luneta multifunctionala. Ca intotdeauna, Element Optics s-a asigurat ca au fost introduse criterii stricte de control al calitatii pentru a va oferi siguranta atunci cand trageti, iar daca ceva nu merge bine, garantia pe viata va ofera acoperire!Informatii generale
Magnificatie 3-18x
Gama de reticule Iluminat: APR-2D - Primul plan focal
Diametru lentile obiective 50 mm
Dimensiuni
Diametru tub 34 mm
Lungime totala 370mm
Greutate 0.976 Kg
Caracteristici tehnice
Diametrul pupilei de iesire 16.67 - 2.78 mm
Camp vizual (m/100m) 13.75 - 2.28
Corectie punct de impact per click (mm/100m) 10
Corectie paralaxa 10 - infinit
Informatii suplimentare
Accesorii suplimentare Parasolar; Laveta textila pentru curatarea lentilelor; Capace pentru obiective din cauciuc
Garantie Pe viata; internationala
Site producator www.element-optics.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
3.899,00 RON
Fără TVA: 3.276,47 RON