Meniu
Cosul tau

Luneta Element Optics Helix HD 2-16x50 SFP (RAPTR-1) - MRAD

Luneta Element Optics Helix HD 2-16x50 SFP (RAPTR-1) - MRAD

Lunetele HELIX au fost proiectate intr-un mod care pune lucrurile importante pe primul loc: optica clara, reticul inteligent, caracteristici inovatoare si un sistem de turete superior altor produse din aceeasi clasa de pret. HD-ul duce lucrurile cu un pas mai departe, cu sticla HD, reticule iluminate, o plaja foarte mare de zoom si un reglaj pe verticala extins. Turetele de reglaj pe ambele axe au fost acoperite pentru o senzatie mai compacta si mai prietenoasa pentru tragator. Procedurile stricte de control al calitatii va ofera siguranta atunci cand trageti, iar daca ceva nu merge bine, garantia pe viata va ofera acoperire!

Informatii generale
Magnificatie 2-16x
Gama de reticule Iluminat: RAPTR-1 - Al doilea plan focal
Diametru lentile obiective 50 mm
Dimensiuni
Diametru tub 30 mm
Lungime totala 340mm
Greutate 0.728 Kg
Caracteristici tehnice
Diametrul pupilei de iesire 8.5 - 3.1 mm
Camp vizual (m/100m) 20.2 - 2.51
Corectie punct de impact per click (mm/100m) 10
Corectie paralaxa 10 - infinit
Informatii suplimentare
Accesorii suplimentare Parasolar; Laveta textila pentru curatarea lentilelor; Capace flip-up si stikere pentru notarea setarilor balistice
Garantie Pe viata; internationala
Site producator www.element-optics.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
2.899,00 RON
Fără TVA: 2.436,13 RON