Meniu
Cosul tau

Carabina de vanatoare SABATTI SAPHIRE THUMBHOLE

Carabina de vanatoare SABATTI SAPHIRE THUMBHOLE

Sabatti Saphire Thumbhole: carabina pentru de vânătoare rapidă

Sabatti SAPHIRE (Sabatti All Purpose Hunting Italian Rifle) este o carabină de vânătoare cu acțiune manuală proiectată sobru, dar cu unele caracteristici uimitoare.

Carabina are o acțiune Sabatti Saphire – o schimbare față de designul tradițional Rover al companiei. Zăvorul cu trei puncte de fixare, care alunecă ușor, este găzduit într-o cutie a mecanismelor din aliaj 7075-T6, care este atât ușor, cât și extrem de rezistent. O șină Picatinny este încorporată în cutia mecanismelor pentru o instalare facilă a dispozitivelor optice.

Țeava din oțel forjat la rece, cu ghinturi multi-radiale Sabatti MRR, garantează niveluri excelente de precizie și durabilitate.

Gura țevii este filetată și acoperită de un protector de filet detașabil, permițând instalarea dispozitivelor de gură alese de trăgător.


Interschimbabilitatea țevii este una dintre principalele caracteristici ale carabinei Sabatti Saphire: țevile pot fi achiziționate separat, în diferite calibre, și schimbate de un armurier bun cu câteva unelte simple. Înlocuirea încărcătorului și a capului închizătorului pot fi necesare atunci când se trece de la calibrul de fabrică la un altul.

Patul în stil Thumbhole din polimer face carabina Sabatti Saphire mai potrivită pentru angajarea rapidă și instinctuală a vânatului în mișcare, chiar și în cele mai dese păduri.

Carabina Sabatti Saphire este disponibilă în multiple configurații, cu diferite tipuri de țevi, încărcătoare și trăgace.

Informatii generale
Sistem de armare Bolt action
Gama de calibre .243 Win; .270 Win; 6,5x55 SE; 6.5 Creed; 7x57; 7x64; 7mm Rem. Mag.; .30-06 Spring; .308 Win; .300 Win. Mag.; 8x57 JS
Capacitate magazie 3+1 cartuse
Dimensiuni
Lungime teava 61 - 65 cm.
Diametru teava 15 mm;
Greutate 3,3 - 3,4 kg
Design
Material pat Polimer
Model pat Thumbhole, cu pistolet
Obrazar Da
Talpa pat Cauciuc
Tratament teava Brunaj
Caracteristici tehnice
Material cutie mecanisme Aliaj 7075 Aluminiu
Siguranta Manuala
Magazie Detasabila
Filet muzzle-brake Da
Muzzle-brake Optional
Tip tragaci Standard
Prinderi sisteme optice Sina Picatinny inclusa
Forta apasare tragaci 1200 g
Informatii suplimentare
Garantie 2 ani
Tara de provenienta Italia
Site producator www.sabatti.it
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Sabatti
6.999,00 RON
Fără TVA: 5.881,51 RON

Opţiuni disponibile