Meniu
Cosul tau

Carabina de vanatoare SABATTI ROVER HUNTER

Carabina de vanatoare SABATTI ROVER HUNTER

Sabatti prezintă noua carabină de vânătoare Rover HUNTER, ca parte a noii familii „Rover”, complet redesenată și dedicată vânătorii, tirului sportiv și utilizărilor profesionale.

Noua familie de carabine Sabatti Rover continuă tradiția de înaltă calitate și precizie, susținută de decenii de experiență în designul Sabatti Rover, îmbunătățindu-l și mai mult cu un sistem de acțiune și un zăvor redesenate, materiale noi, un nivel mai ridicat de calitate CNC și o gamă largă de configurații.

Noua cutie a mecanismelor Sabatti Rover are un design complet nou, realizat dintr-un aliaj de aluminiu 7075 de înaltă rezistență, prelucrat cu precizie pentru a minimiza toleranțele induse de fabricație, apoi anodizat dur. Cutia mecanismelor vine cu o șină Picatinny integrată care permite montarea lunetelor sau altor dispozitive de ochire.

Noul zăvor Sabatti Rover este prelucrat CNC dintr-o bară de oțel. Calitatea acestui nou zăvor cu trei puncte de fixare și deschidere la 60 de grade, alături de un extractor robust și un mâner detașabil, fac din noua acțiune Sabatti Rover una dintre cele mai bune disponibile în prezent pe piață.

Țeava forjată la rece beneficiază de o ghintuire tradițională de cea mai bună calitate, care a făcut cunoscută precizia carabinelor Sabatti. De o importanță deosebită, țeava vine echipată cu o extensie care permite schimbarea ușoară a țevii, fără necesitatea de a ajustări suplimentare.

Țeava Sabatti Rover Hunter are un diametru de 16 mm, un finisaj negru mat și se termină cu un filet M14x1, protejat de un capac de oțel, care permite utilizatorului să monteze diverse tipuri de frâne de gură.

Carabina Sabatti Rover Hunter vine cu un pat din polimer, care combină stilul clasic cu ergonomia îmbunătățită, terminându-se cu o talpa anti recul moale care ajută la domolirea reculului calibrelor mari. Patul vine cu un obrazăr detașabil. O placă de oțel multifuncțională este înglobată în partea frontală, permițând montarea de șine, bipoduri și alte accesorii.

Carabina Rover Hunter oferă toată precizia, robustețea și fiabilitatea tradiționale ale Sabatti: peste 300 de ani de experiență în fabricarea armelor în Italia, la cel mai accesibil preț.

Informatii generale
Sistem de armare Bolt action
Gama de calibre .222 Rem; .223 Rem; .243 Win; .270 Win; 6,5x55 SE; 6.5 Creed; 7mm Rem. Mag.; .30-06 Spring; .308 Win; .300 Win. Mag.
Capacitate magazie 3+1 cartuse
Dimensiuni
Lungime teava 51 cm, 56 cm sau 57 cm.
Diametru teava 16 mm;
Greutate 2,8 - 3,3 kg
Design
Material pat Polimer
Model pat Cu pistolet
Obrazar Da
Talpa pat Cauciuc
Tratament teava Brunaj
Caracteristici tehnice
Material cutie mecanisme Aliaj 7075 Aluminiu
Siguranta Manuala
Magazie Detasabila
Filet muzzle-brake Da
Muzzle-brake Optional
Tip tragaci Standard
Prinderi sisteme optice Sina Picatinny inclusa
Forta apasare tragaci 1200 g
Informatii suplimentare
Garantie 2 ani
Tara de provenienta Italia
Site producator www.sabatti.it
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Sabatti
4.949,00 RON
Fără TVA: 4.158,82 RON

Opţiuni disponibile