Meniu
Cosul tau

Suport cu inele, RUSAN-MIKRON pt. CZ 550

Suport cu inele, RUSAN-MIKRON pt. CZ 550

Produsele MIKRON-RUSAN sunt fabricate urmarind cele mai inalte standarde de calitate. In fabricarea acestora se foloseste numai otel de calitate, fiind produse exclusiv prin prelucrare pe utilaje CNC. Fabricantul are o experienta vasta in domeniu, iar toate produsele MIKRON-RUSAN respecta cele mai stricte conditii de calitate si conformitate.  

Specificatii:

  • Compatibil cu carabinele CZ 550
  • Gama de diametre a inelelor: 26mm; 30mm; 34mm; 36mm.
  • Gama de inaltimi a suportului: 13mm; 15mm; 20mm; 25mm.
  • Material: otel
Consultati tabelul de mai jos pentru a identifica combinatiile de dimensiuni disponibile (pe orizontala: inaltimea suportului - pe verticala: diametrul inelului).

13 mm
15 mm
20 mm
25 mm
Ø 26 mm
NUDADANU
Ø 30 mm
DADADADA
Ø 34 mm
NUDANUNU
Ø 36 mm
NUDANUNU


IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Livrare in 7-10 zile
  • Producator: Rusan-Mikron
600,00 RON
Fără TVA: 504,20 RON

Opţiuni disponibile