Meniu
Cosul tau

Red Dot Kahles Helia RD-C

Red Dot Kahles Helia RD-C

Parte din grupul austriac Swarovski Optik, Kahles este unul dintre cei mai mari producatori de lunete si binocluri din lume. La fel ca Swarovski Optik, toate produsele Kahles sunt fabricate in Austria.

Helia RD-C a fost proiectat pentru tragerile sigure chiar si in conditii extreme. Este prevazut cu un tratament unic Anti Reflex, un punct luminos precis de 2 MOA pentru o acoperire minima a tintei, functii de luminozitate si echipament extensiv, toate relevante pentru vanatoare. Ofera fiabilitate in toate detaliile.


Red Dot-ul Helia RD-C se evidentiaza prin:

- Tratament unic Anti Reflex pentru o vizibilitate imbunatatita;
- Punct luminos precis de 2 MOA;
- Montaj Picatinny cu detasare rapida, inclus;
- Functie SAFE LIGHT petntru securizarea punctului rosu;
- 4 setari manuale de iluminare cu oprire inteligenta si functioe MAX LIGHTpentru situatii in care lumina de fundal este foarte puternica;
- Protectiile de obiective sunt incluse

Dimensiuni
Greutate 68 g
Informatii reticul
Coeficient de acoperire a punctului luminos (cm/100m) 2 MOA
Nivel luminozitate 4 praguri + MAX LIGHT
Caracteristici tehnice
Tip baterie CR2032
Informatii suplimentare
Garantie 24 luni
Tara de provenienta Austria
Site producator www.kahles.at
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Livrare in 7-10 zile
  • Producator: Kahles
2.449,00 RON
Fără TVA: 2.057,98 RON