Meniu
Cosul tau

Pistol Beretta APX A1 FS, cal. 9x19

Pistol Beretta APX A1 FS, cal. 9x19

Beretta APX A1 introduce îmbunătățiri ale performanței trăgaciului, precum și îmbunătățiri ergonomice ale mansonului și a frame-ului pentru a crea un pistol Optical Ready superior, cu percuție directă, gata de utilizare imediat după ce l-ati scos din cutie.


O serie Exclusiva!

APX A1 duce ergonomia verificată și fiabilitatea familiei APX la un alt nivel, cu caracteristici integrate derivând din feedback-ul primit de la militari, agenți de poliție. Vizează cele mai înalte standarde în performanță, siguranță și calitate pentru a funcționa pentru orice trăgător în teren.

Beretta a trecut cu succes toate testele riguroase ale programului US Army MHS cu candidatul său la pistol, APX, și este folosit de profesioniști în teren în mai mult de 20 de țări.

Informatii generale
Capacitate magazie 10 cartuse
Calibru 9x19
Dimensiuni
Inaltime totala 142 mm
Latime totala 33.1 mm
Lungime totala 192 mm
Greutate 820 g
Informatii suplimentare
Tara de provenienta Italia
Site producator www.beretta.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Livrare in 15 - 20 zile
  • Producator: Beretta
5.999,00 RON
Fără TVA: 5.041,18 RON