Meniu
Cosul tau

Lubrifiant pentru socuri BIRCHWOOD CASEY - CHOKE TUBE LUBE (21 g)

Lubrifiant pentru socuri BIRCHWOOD CASEY - CHOKE TUBE LUBE (21 g) (CHOKE TUBE LUBE (21 g)) - Solutii pentru intretinere - Birchwood Casey (by www.mldguns.ro)
Lubrifiant pentru socuri BIRCHWOOD CASEY - CHOKE TUBE LUBE (21 g)

Caracteristici cheie:

- Previne blocarea socurilor cauzata de coroziune, uzura mare a alicelor de otel, temperaturilor extreme sau de presiunea generata de tragerile repetate Skeet sau Trap.

- Ofera o lubrifiere maxima impotriva frecarii si o protectie excelenta impotriva coroziunii cauzata de ploaie sau apa sarata.

 
Pentru mai multe informatii vizitati pagina producatoului.
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 20 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 75 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 200 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
80,00 RON
Fără TVA: 67,23 RON