Meniu
Cosul tau

Dispozitiv EASY HIT PX-S2000

Dispozitiv EASY HIT PX-S2000

EasyHit PX-S2000 este un dispozitiv optic de ochire care va permite sa trageti de fiecare data cu maxima incredere, ceea ce inseamna ca nu veti mai rata nicio lovitura din cauza alinierii gresite. EasyHit PX-S2000 foloseste un sistem de lentile duble, de ultima generatie, care compenseaza efectul de paralaxa si care, impreuna cu sistemul propriu de fibra optica, creeaza un dispozitiv de ochire ce ii va asigura tragatorului increderea ca va lovi tinta de fiecare data.

Toate componentele dispozitivului sunt rezistente la contactul cu apa, iar suportul este confectionata dintr-un aluminiu anodizat, folosit si in industria aerosaptiala. Fibra optica folosita la toate produsele EasyHit ofera o performata excelenta in orice situatie, inclusiv in cazul padurilor dese, sau a partidelor de vanatoare organizate in zori sau la amurg.

EasyHit PX-S2000 este un dispozitiv complet autonom si foloseste lumina ambientala pentru a genera proiectia. Acesta nu foloseste niciun fel componenta electrica care pot ceda atunci cand aveti nevoie mai mare, indiferent ca este vorba de LED-uri, cabluri, baterii, coumutatoare sau orice alta astfel de componenta.

Dimensiuni
Greutate 50 g
Informatii reticul
Autonomie Nelimitata: Dispozitivul nu foloseste baterii, utilizand, in schimb, lumina ambientala pentru a proiecta reticulul
Informatii suplimentare
Garantie 24 luni
Tara de provenienta Suedia
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: EasyHit
1.099,00 RON
Fără TVA: 923,53 RON