Meniu
Cosul tau

Cutie alice cal. 9 mm, JSB Diabolo Exact (100 alice)

Cutie alice cal. 9 mm, JSB Diabolo Exact (100 alice)

Diabolo Exact calibru 9 mm!

Unul dintre cele mai mari calibre pentru arme cu aer comprimat din lume. Acesta este calibrul 9 mm,Exact JSB! Va satisface cu siguranta cerințele dumneavoastră referitoare la muniție precizie si putere. Greutatea de 5.200 de grame a fost aleasă pentru a îndeplini cerințele privind energia de impact ridicată, cu o traiectorie plană rezonabilă. Precizia și acuratețea de top sunt garantate de JSB.

Specificatii:

  • Calibru: 9 mm
  • Greutate: 5.250 g
  • Ambalaj: 100 buc/cutie
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: JSB
75,00 RON
Fără TVA: 63,03 RON