Meniu
Cosul tau

Cutie alice cal. 4.5 mm, JSB Exact Monster Redesigned (400 alice)

Cutie alice cal. 4.5 mm, JSB Exact Monster Redesigned (400 alice)

Diabolo Exact Monster!

Caracteristici: Noua formă pentru o precizie mai bună! Conform numelui, sunt cele mai grele alice disponibile. Greutatea a fost aleasă pentru a se potrivi cu cele mai puternice arme cu aer comprimat disponibile pe piață. Cu o astfel de combinație, poți obține o putere foarte mare, apreciată de trăgătorii care caută stabilitate maximă în orice condiții meteo și la vânt.

Datorită greutății sale, formei special concepute, distribuției perfecte a centrului de greutate și alinierii, produsele Exact sunt cea mai bună alegere pentru trageri pe distanțe lungi în aer liber (și în interior). Produsele Exact, la fel ca și celelalte produse, sunt supuse unui control riguros al calității realizat manual. Producatorul garanteaza calitatea produselor, iar restul succesului în trageri depinde în întregime de tine... Toată seria Exact reprezintă etalonul calității pentru trăgătorii sportivi și de agrement din disciplina Field Target (trageri în aer liber până la 50 de metri), vânători și pasionați care testează puștile cu aer la distanțe extreme (până la 200 de metri) și trebuie menționat că sunt foarte eficiente. Ele sunt produse într-o gamă largă de greutăți și diametre, astfel încât să poată fi produse ideal pentru fiecare armă în parte.

Cel puțin 90% dintre toți participanții la Campionatul Mondial de Field Target din Italia din 2011 au folosit una din alicele noastre Exact.

Muniția este testată prin trageri la 45 de metri. Rezultatul necesar după cinci focuri este o grupare în care distanța de la centrul fiecărui glonț la centrul celorlalte să fie de până la 12 mm.

Specificatii:

  • Calibru: 4.5 mm
  • Greutate: 0.870 g
  • Ambalaj: 400 buc/cutie
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: JSB
75,00 RON
Fără TVA: 63,03 RON