Meniu
Cosul tau

Cartus cu alice cal. 12/70, BORNAGHI Sport 28, 2.4 mm (7.5), 28 g

Cartus cu alice cal. 12/70, BORNAGHI Sport 28, 2.4 mm (7.5), 28 g

CARTUSE SPORT LA SUPERLATIV

Cartușele Bornaghi sunt capabile să satisfacă nevoile fiecărui trăgător datorită cercetării și dezvoltării constante a noilor produse. Utilizarea diverselor tipuri de praf de pușcă, alice din plumb cu diferite procente de antimoniu, combinate cu bure exclusive care permit obținerea diferitelor standarde de dispersie, fac ca gama Bornaghi să fie câștigătoare.

Gama Sport de la Bornaghi - Versatil și de încredere si cu un recul redus, cartușul Bornaghi Sport cu dulia joasă este deosebit de potrivit pentru pasionatii acestui sport și pentru sesiunile extinse de antrenament.

Specificatii:

  • Calibru: 12/70
  • Marime alica: 2.4 mm (nr. 7.5)
  • Gramaj: 28 g
  • Dulie: 12 mm
  • Viteza: 390 m/s
  • Ambalaj: 25 buc/cutie
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Precomanda
  • Producator: Bornaghi
2,34 RON
Fără TVA: 1,97 RON