Meniu
Cosul tau

Carabina de vanatoare FABARM Iris DTG

Carabina de vanatoare FABARM Iris DTG

Imaginați-vă o carabina de vanatoare bolt action, cu un sistem de armare manual, cu țevi interschimbabile, design modern și inovator, cu o actionare rapidă de numai 60 de grade a boltului... o carabina de vanatoare care incape într-o cutie de 80 cm lungime pentru un transport fără probleme... acum înțelegeți că IRIS redefinește bazele carabinelor bolt action. Țeava sa este liberă flotantă. De asemenea, arma vine cu o cutie INTEGRALE cu unelte de demontare și spațiu pentru luneta, pentru un încărcător adițional și o țeavă de rezervă.

Caracteristici principale:

1. Sistem de armare manual pentru o siguranță premium. Butonul ergonomic permite armarea sau dezarmarea în mod silențios.

2. Teavă liberă flotantă cu dispozitive de ochire optice din fibră optica, ajustabile.

3. Tevile Iris sunt complet interschimbabile. Acestea sunt disponibile în lungimi variate, de la 51 cm până la 61 cm, chiar și de 66 cm cu frana de gura inclusa.

4. Ridicare scurtă a boltului de numai 60 de grade pentru o încărcare rapidă și pentru a păstra o distanță bună între levierul boltului și luneta atunci când se reîncarcă.

5. Demontarea carabinei Iris este ușurată prin utilizarea unei unelte furnizate in setul armei, facilitând întreținerea și transportul acesteia.
Informatii generale
Sistem de armare Bolt action
Gama de calibre .223 Rem; .243 Win,; .270 Win.; .308 Win.; 7x64; .30-06 Spring.; 9.3x62; .270 WSM; .300 Win. Mag.; (In functie de calibrul ales, configuratia si/sau pretul armei poate suferi modificari.)
Capacitate magazie 3+1 pentru caliberele mini si standard; 2+1 cartuse pentru calibrele magnum.
Dimensiuni
Lungime teava Intre 56 cm si 66 cm, in functie de calibru si configuratie
Diametru teava 15 mm;
Greutate Intre 3,2 kg si 3,3 kg, in functie de calibru
Design
Material pat Lemn de nuc
Model pat Monte Carlo, cu pistolet
Obrazar Da
Gravuri DA
Talpa pat Cauciuc
Tratament teava Brunaj
Caracteristici tehnice
Material cutie mecanisme Ergal 55
Siguranta Manuala
Magazie Detasabila
Prinderi sisteme optice Gauri pre-filetate in fabrica
Informatii suplimentare
Accesorii suplimentare Cutie Integrale pentru transport; unelte pentru demontare
Garantie 3 ani
Tara de provenienta Italia
Site producator www.fabarm.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Precomanda
  • Producator: Fabarm
11.099,00 RON
Fără TVA: 9.326,89 RON

Opţiuni disponibile