Meniu
Cosul tau

Arma de vanatoare semiautomata cu alice Fabarm L4S Scolopax Rusticola

Arma de vanatoare semiautomata cu alice Fabarm L4S Scolopax Rusticola


Arma ideală pentru vânătoarea în pădure și vânătoarea la sitar in special. Țeava de 61cm TRIBORE HP cu o șină superioară întreruptă specifică este deosebit de ușoară, conferind armei o vivacitate excepțională. Socurile ghintuite PARADOX EXTENDED HP garantează o distribuție uniformă mărită, începând de la 8 metri. Cutia mecanismelor are o finisare frumoasă de culoare bronz care pune perfect în valoare placarea cu aur de 24 de carate a sitarului gravat. Arma vine cu trei șocuri INNER HP interschimbabile, făcând-o o armă polivalentă care poate fi surprinzător de eficientă pentru trageri la distanță lungă. Testată pentru suprapresiune de 1630 BAR.

Teava Tribore HP: Tehnologia Tribore HP reduce frecarea dintre teava si proiectile, permitand ca viteza alicelor sa fie mult mai uniforma decat in cazul altor arme. Astfel, alicele trase vor fi mult mai concentrate, teava Tribore HP permitand focuri mult mai eficiente, cu mai multe puncte de impact atunci cand se trage la pasari sau tinte in miscare.

Fiabilitate fara incidente. Un piston cu insertie de polimer moale functioneaza ca o frana progresiva in cilindrul de gaz, eliminand astfel nevoia unei valve. In acest fel, arma poate trage cu orice tip de cartuse, fara incidente si cu o reducere semnificativa a reculului.

Siguranta in utilizare: Armele L4S sunt testate conform standardelor CIP pentru a rezista la presiuni de 1630 BAR de catre bancul national de probe al Italiei. Acest test unic de suprapresiune confirma rezistanta impresionanta a constructiei cutiei mecanismelor a armelor Fabarm.   

Rapiditate de neegalat: Cel mai rapid ciclu de rearmare: 5 focuri in 0,31 secunde.

Informatii generale
Tip arma Semiautomata
Gama de calibre 12/76
Tehnologie teava TRIBORE HP
Dimensiuni
Lungime teava 61 cm
Greutate 2.87 Kg
Design
Material pat Lemn de nuc
Model pat Cu pistolet
Obrazar Nu
Gravuri Sitar placat cu aur
Talpa pat Cauciuc
Monograma pistolet Nu
Tratament teava Brunaj
Caracteristici tehnice
Material cutie mecanisme Ergal 55
Siguranta Manuala
Sistem de ochire Sina si catare cu fibra optica
Socuri Interschimbabile
Suporta alice de otel Da
Reglare unghiuri pat Da
Portcurele Da
Tip tragaci Standard
Informatii suplimentare
Garantie 3 ani
Tara de provenienta Italia
Site producator www.fabarm.com
Test presiune suportata 1630 BAR
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Precomanda
  • Producator: Fabarm
5.949,00 RON
Fără TVA: 4.999,16 RON