Meniu
Cosul tau

Arma cu alice tip pompa Fabarm STF 12 Pistolgrip 18"

Arma cu alice tip pompa Fabarm STF 12 Pistolgrip 18"

Divizia FABARM PROFESSIONAL, creată în 2015, a propus să revoluționeze abordarea ultimelor decenii în ceea ce privește armele cu alice tip pompa. STF/12 se impune an de an ca fiind arma cu cele mai înalte criterii de calitate, criterii concentrate nu pe costul de producție, ci doar pe nivelul de performanță, pe rezistență și chiar mai mult pe precizie. Designul general al armei face parte din această dinamică: Arma este liniară, fluidă, rafinată, cu o ergonomie concepută pentru cei mai exigenți operatori care caută arma cu alice tip pompa a secolului 21!

Principalele caracteristici:

- Toate țevile STF/12 sunt produse cu tehnologia de forare in profunzime din bare solide de oțel crom-molibden. Această tehnologie permite structurii moleculare a oțelului să rămână intactă în timpul fabricării țevilor. Astfel, țevile, neavând nicio tensiune generată inevitabil de procesul de forjare la rece, rămân perfect rectilinii în timpul fazei de lipire cu argint a componentelor țevii la temperaturi de peste 700 de grade. Avantajul acestui proces de producție explică de ce nu există astăzi nicio armă cu alice tip pompa cu un asemenea nivel extrem de precizie.

- Mecanismul de armare rapid și precis al pompei este realizat cu insertii ERGAL 55 (aliaj de aluminiu de calitate aeronautică 7075) în interiorul penei. Aceste două insertii anodizate dur sunt frezate cu precizie dintr-un bloc solid pentru a asigura funcționarea lină și alinierea corectă a sistemului pompei pe cilindrul magaziei.

- Tratamentul SOFT TOUCH unic pentru patul și pana armei este conceput pentru a îmbunătăți aderența în toate condițiile meteorologice (ploaie, temperaturi scăzute...). Odată tratat, materialul compozit pare aproape catifelat la atingere și moale ca un strat de cauciuc. Acest strat face materialul compozit mai silențios si extrem de durabil.

- STF/12 este echipată cu o șină lungă, liberă și detașabilă MIL-STD 1913 de 390 mm, poziționată la ora 12. Dispozitivul de ochire și vizorul frontal, studiate pentru corecțiile de elevație și deviație, pot fi detașate instantaneu de pe șină.

- Țeava STF/12 cu conturul său MEDIUM oferă o precizie incredibilă pe distanțe lungi. Toate aceste teste cu lunetă au fost efectuate la o distanță de 50 de metri cu cele mai bune muniții premium de tip slug... atingând rezultatul impresionant de 3 impacturi într-un grup mai mic de 5 centimetri la o distanță de 50 de metri!


Informatii generale
Tip arma Pompa
Gama de calibre 12/76
Capacitate magazie 6+1 cartuse
Tehnologie teava Tribore HP
Dimensiuni
Lungime teava 46 cm
Greutate 3.60 Kg
Design
Material pat Polimer soft touch
Model pat Cu pistolet
Talpa pat Cauciuc
Tratament teava Brunaj mat
Caracteristici tehnice
Material cutie mecanisme Ergal 55
Siguranta Manuala
Suporta alice de otel Da
Portcurele Da
Tip tragaci Standard
Informatii suplimentare
Garantie 3 ani
Tara de provenienta Italia
Site producator www.fabarm.com
Test presiune suportata 1630 Bar
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Precomanda
  • Producator: Fabarm
7.149,00 RON
Fără TVA: 6.007,56 RON