Meniu
Cosul tau

Arma cu alice BERETTA 687 SILVER PIGEON V - MY21

Arma cu alice BERETTA 687 SILVER PIGEON V - MY21

O serie exclusivă !

Silver Pigeon evoluează odată cu versiunea V, vârful de gamă al armelor cu două țevi suprapuse Beretta "standard" . Vânătorii vor îndrăgi și mai mult această armă, un simbol frumos al eficienței, fiabilității și cerințelor minime de întreținere moștenite de la platforma 680. Acest nou model se caracterizează printr-un aspect nou împreună cu o calitate superioară a lemnului.Gravurile fine sunt realizate utilizând tehnologia laser de ultimă generație cu 5 axe și sunt îmbogățite printr-un sclipici special în zonele de basorelief, creând un efect plăcut de contrast, evidențiind motivele adânci  de pe cutia mecanismelor, pârghia de deschidere, garda de tragaci.

Cutia mecanismelor modelului 687 Silver Pigeon V, derivat din legendarul seria 680, prezintă o formă subțire și elegantă, caracterizată de sistemul de blocare testat și dovedit, cu umeri trapezoidali iconici și două pene conice de blocare. Gravura fină reproduce un design creat de gravorii meșteri din Gardone Val Trompia și se extinde până la partea de jos a cutiei mecanismelor (unde sunt afișate modelul armei și logo-ul Beretta cu trei săgeți), pârghia de deschidere, garda de tragaci.

687 Silver Pigeon V dispune de celebrele țevi Steelium din oțel tri-aliaj, disponibile în lungimi de 71-76 cm / 28"-30" (pentru versiunea de vânătoare) și 76-81 cm / 30"-32" (pentru versiunea de tir sportiv).

Informatii generale
Tip arma Suprapusa (Bok)
Gama de calibre 12/76
Dimensiuni
Lungime teava 71 cm
Greutate 3.3 kg
Design
Material pat Lemn de nuc
Model pat Cu pistolet
Obrazar Nu
Gravuri Motive florale
Talpa pat Lemn
Tratament teava Brunaj lucios
Caracteristici tehnice
Material cutie mecanisme Otel
Siguranta Manuala
Sistem de ochire Sina ventilata si catare
Socuri Cinci socuri interschimbabile
Suporta alice de otel Da
Evacuare cartuse Ejectoare
Portcurele Da
Selector foc Da
Informatii suplimentare
Accesorii suplimentare Cheie pentru socuri si cutie de transport
Garantie 2 ani
Tara de provenienta Italia
Site producator www.beretta.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Beretta
19.999,00 RON
Fără TVA: 16.805,88 RON