Meniu
Cosul tau

Solutie pentru degresat FLUNA GunDegreaser (100ml)

Solutie pentru degresat FLUNA GunDegreaser (100ml)

Specificatii:

  • Degresantul Fluna Gun Degreaser este foarte eficient si actioneaza rapid pentru indepartarea grasimilor, uleiurilor, lubrifiantilor sau a cerii de pe suprafetele din metal, material sintetic sau lemn
  • Compatibil cu toate tipurile de carabine, arme lise, pistoale sau cutite. Ideal ca pre-tratament pentru Fluna GunCoating
  • Volum: 100ml

Instructiuni de folosire:

Stropiti Fluna GunDegreaser pe suprafata pe care doriti sa o degresati sau in interiorul tevii de arma, iar apoi curatati cu tesatura curata din bumbac sau cu peria din bumbac corespunzatoare tevii de arma. Uscati cu alcool izopropilic sau alcool pur. Se recomanda ca dupa degresare sa aplicati Fluna GunCoating pe toata suprafata.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina producatorului.

IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 20 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 75 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 200 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Fluna Tec
60,00 RON
Fără TVA: 50,42 RON