Meniu
Cosul tau

Solutie pentru curatat tevi FLUNA GunCleaner (50ml)

Solutie pentru curatat tevi FLUNA GunCleaner (50ml)

Specificatii:

  • Fluna GunCleaner este o pasta de curatare de inalta performanta ideala pentru toate tipurile de arme. Fluna GunCleaner curata reziduurile de pulbere, plumb, cupru si Tombak (alama rosie) de pe orice tip de teava. Ideala pentru o curatare rapida si eficienta a tevilor lise sau ghintuite. Nu se aplica pe otelul brunat sau pe suprafete altfel tratate din metal, plastic sau lemn
  • Usor de folosit
  • Foarte eficienta
  • Rezultate imediate
  • Fara efecte negative pentru teava
  • Volum: 50ml

Instructiuni de folosire:

Cu ajutorul unei tesaturi de bumbac se face o curatare preliminara a tevii cu Fluna GunDegreaser sau un alt produs similar. Apoi, se ia o alta tesatura, curata, de bumbac cu ajutorul careia se distribuie  Fluna GunCleaner uniform pe teava armei. Se asteapta aproximativ 10 minute, perioada in care Fluna GunCleanernu trebuie lasata sa se usuce! Dupa aceasta, se curatata reziduurile din interiorul tevii cu ajutorul unei perii de bronz sau alama. Intotdeauna folositi o vergea adecvata de curatare si deplasati peria numai in diretia de tragere. La final, indepartati in totalitate Fluna GunCleaner si  aplicati pe teava armei Fluna GunCoating. Depozitati Fluna GunCoating intr-un loc racoros si uscat.
 
Pentru mai multe informatii vizitati pagina producatoului.
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 50 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 350 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Fluna Tec
90,00 RON
Fără TVA: 75,63 RON