Meniu
Cosul tau

Solutie pentru conservat XADO Verylube - spray (500ml)

Solutie pentru conservat XADO Verylube - spray (500ml)

XADO Verylube - spray cu ulei pentru conservat arme. Solutie moderna, creata special pentru conservarea armamentului, cu proprietati perfecte pentru temperaturi scazute, ce asigura mobilitatea si functionarea optima pana la -60°C. Contine revitalizant XADO. Asigura o protectie ridicata a armelor impotriva coroziunii, chiar in cazul stocarii acestora pentru un timp indelungat in mediul ambiant (in aer liber). Are proprietati eficiente de penetrare si patrunde intre toate piesele armei. Inhibitorii speciali de coroziune din componenta produsului neutralizeaza actiunea coroziva agresiva a particulelor de calamina, ramase dupa curatare.

Specificatii:

 • Asigura o protectie ridicata a armelor impotriva coroziunii, chiar in cazul stocarii acestora pentru un timp indelungat in mediul ambiant (in aer liber).
 • Produsul este destinat pentru armament de orice tip si calibru (de vanatoare, de tir, militar, cu aer comprimat, etc.).
 • Are proprietati eficiente de penetrare si patrunde intre toate piesele armei.
 • Inhibitorii speciali de coroziune din componenta produsului neutralizeaza actiunea coroziva agresiva a particulelor de calamina, ramase dupa curatare.
 • Datorita revitalizantului XADO, suprafata interioara a tevii armei este mentinuta in conditii optime.
 • Neutru pentru: plastic, lemn, suprafete vopsite si colorate, suprafete brunate si cromate. Nu contine substante alcaline.

Instructiuni de folosire:

 1. Se agita bine tubul.
 2. Se pulverizeaza in cantitati suficiente pe toate piesele si mecanismele armamentului de conservat.
 3. Se sterge arma.

Daca este necesar, tratamentul se poate repeta. Armamentul nu necesita deconservare inainte de utilizare, chiar dupa stocare indelungata.

IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 20 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 75 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 200 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
 • Disponibilitate: In Stoc
 • Producator: Xado
45,00 RON
Fără TVA: 37,82 RON