Meniu
Cosul tau

Solutie pentru conservat XADO Snipex - spray (200ml)

Solutie pentru conservat XADO Snipex - spray (200ml)

XADO Snipex - spray cu ulei pentru conservat armament - contine nanocomponent revitalizant XADO. Este un produs destinat lubrifierii armamentului in scopul depozitarii de lunga durata si/sau conservarii. Protejeaza armamentul in conditii de siguranta maxima impotriva coroziunii pentru un timp indelungat, chiar stocat in conditii atmosferice. Are destinatie universala, fiind aplicat pentru calibre mici si mari, tevi de arme ghintuite si lise de orice tip (de vanatoare, militare, sport si agrement - inclusiv cu aer comprimat, etc.). Produsul este recomandat pentru ingrijirea armementului dupa efectuarea tragerilor si depozitarea de lunga durata si/sau conservare (cand nu se efectueaza trageri sau in extrasezonul de vanatoare).

Specificatii:

 • Permite o pregatire rapida a armamentului pentru depozitare indelungata;
 • Poseda o inalta penetrabilitate care asigura patrunderea rapida intre toate piesele armelor;
 • Componentele speciale ale solutiei inhiba si neutralizeaza actiunea agresiva a particulelor de pulbere arsa, ramase dupa curatare;
 • Datorita nanocomponentului revitalizant XADO, mentine suprafata interioara a tevii in conditii optime;
 • Nu contine substante alcaline, este neutru pentru plastic, lemn, suprafete vopsite, lacuite sau brunate.

Instructiuni de utilizare:

 1. Curatati armamentul in mod uzual. Pentru o curatare optima va recomandam utilizarea de produse din gama XADO Snipex sau XADO Verylube.
 2. Agitati bine spray-ul.
 3. Pulverizati o cantitate suficienta de produs pe toate partile si piesele componente ale armei de urmeaza a fi conservata.
 4. Daca este cazul, stergeti excesul de produs aplicat utilizand o carpa moale si uscata.
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 20 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 75 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 200 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
 • Disponibilitate: In Stoc
 • Producator: Xado
40,00 RON
Fără TVA: 33,61 RON