Meniu
Cosul tau

Solutie pentru brunaj FLUNA GunBlack (50ml)

Solutie pentru brunaj FLUNA GunBlack (50ml)

Specificatii:

  • Fluna GunBlack este o solutie de brunaj ideala pentru o reparare rapida a suprafetelor brunate
  • Usor de folosit
  • Rezultate rapide
  • Volum: 50ml

Instructiuni de folosire:

Curatati bine zona deteriorata, apoi degresati-o cu Fluna GunDegreasersau un alt produs similar. In cazul in care doriti, puteti slefui zona deteriorata cu ajutorul unei benzi abrazive, cu granulatia de 1000. Aplicati Fluna GunBlack cu ajutorul unei perii fine sau a unui tampon subtire de bumbac si lasati-o sa se usuce. Repetati procesul de apliacare de mai multe ori pana veti obtine nuanta de negru dorita. Dupa reparare, clatiti cu apa, uscati si lustruiti suprafata. La final, acoperiti suprafata reparata cu Fluna GunCoating.

IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 50 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 350 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Livrare in 5-7 zile
  • Producator: Fluna Tec
55,00 RON
Fără TVA: 46,22 RON