Meniu
Cosul tau

Pistol Heckler & Koch HK45, cal. .45 ACP

Pistol Heckler & Koch HK45, cal. .45 ACP

Proiectate pentru armata din SUA, bazate pe modelul consacrat USP .45, noile modele de pistoale letale HK45 și HK45 Compact H&K ofera combinatia consacratului cu noul.

O-ringul montat frontal minimizeaza jocul de functionare. Cu ajutorul sistemului brevetat de atenuare, creste precizia si durata de viata, chiar si la calibre mai mari.

Manerele interschimbabile si elementele de control bilaterale asigura ergonomie si flexibilitate. Maneta de siguranta si de dezarmare bine-cunoscuta combinata al modelului USP impreuna cu alte sigurante automate ofera siguranta maxima pistolului letal HK45.Informatii generale
Capacitate magazie 10 cartuse
Calibru .45 ACP
Dimensiuni
Lungime teava 113 mm
Inaltime totala 144 mm
Latime totala 39 mm
Lungime totala 204 mm
Greutate 880 g
Informatii suplimentare
Tara de provenienta Germania
Site producator www.heckler-koch.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
4.649,00 RON
Fără TVA: 3.906,72 RON