Meniu
Cosul tau

Luneta Element Optics Helix 6-24x50 SFP (EHR-1C) - MOA

Luneta Element Optics Helix 6-24x50 SFP (EHR-1C) - MOA

Cautati o luneta care sa ofere mult mai mult decat pretul ei? Ceva care se poate compara cu produse de doua ori mai scumpe? Element Optics a proiectat HELIX intr-un mod care pune lucrurile importante pe primul loc: optica clara, reticul inteligent, caracteristici inovatoare si un sistem de turete superior altor produse din aceeasi clasa de pret. Sistemul de turete a fost imbunatatit de la optica sportiva standard de stoc cu interior din otel inoxidabil pentru rezistența la uzura atunci cand faceti reglaje dese - lucru necesar in disciplinele moderne de tir. Turetele cu reglaje fara scule si mecanismul Zero-Stop va ofera caracteristici de ultima generatie la preturi accesibile, iar calibrarea reticulului de 24x va permite sa utilizati eficient reticulul la 12x si 6x daca doriti. Procedurile stricte de control al calitatii va ofera siguranta atunci cand trageti, iar daca ceva nu merge bine, garantia pe viata va ofera acoperire!


Informatii generale
Magnificatie 6-24x
Gama de reticule EHR-1C - Al doilea plan focal
Diametru lentile obiective 50 mm
Dimensiuni
Diametru tub 30 mm
Lungime totala 363mm
Greutate 0.737 Kg
Caracteristici tehnice
Diametrul pupilei de iesire 9 - 2 mm
Corectie punct de impact per click (mm/100m) 10
Corectie paralaxa 10 - infinit
Informatii suplimentare
Accesorii suplimentare Parasolar; Laveta textila pentru curatarea lentilelor; Capace pentru protectia obiectivelor
Garantie Pe viata; internationala
Site producator www.element-optics.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
1.999,00 RON
Fără TVA: 1.679,83 RON