Meniu
Cosul tau

Camera cu Termoviziune Hikmicro Thunder Pro TQ50C

Camera cu Termoviziune Hikmicro Thunder Pro TQ50C


Camera termică HIKMICRO HM-TR16-50XG/W-TQ50C dispune de un detector termic de 640 × 512 și un monitor OLED de 1024 × 768, care oferă o imagine clară în condiții de mediu dificile precum întuneric, ceață, fum, praf, ploaie, zăpadă, lemn și camuflaj. Camera este potrivita în principal scenariilor precum patrularea și vânătoarea acolo unde este permisa.

Distanță lungă de detecție

Cu senzorul de imagini și lentila avansate, un obiect de 1,7 m poate fi detectat de la o distanță de până la 2600 de metri. Sunt selectabile cinci modele de reticul, și sunt disponibile patru culori.

Modul standby și baterii înlocuibile

Modul standby a fost conceput pentru a economisi consumul de energie cu ecranul oprit în timp ce alte caracteristici sunt active. Dispozitivul poate fi activat într-un timp scurt prin apăsarea butonului. În cutia pachetului sunt incluse două baterii CR123A, care pot fi instalate și înlocuite în scurt timp.

Rezistență mare la șocuri și clasificare IP 67

Componentele robuste ale carcasei metalice oferă o rezistență mare la șocuri până la 750 g/ms pe calibre mai mari de până la .375 H&H, 12 și 9.3x64. Designul cu clasificare IP67 oferă protecție împotriva ploii și zăpezii, chiar și atunci când cade într-un metru de apă pentru până la 30 de minute.

Hotspot pentru telefoane mobile

Modulul hotspot integrat face ca aplicația Sight să fie un al doilea ecran. Utilizatorii pot folosi zoom digital, înregistrare video și alte caracteristici pe telefonul lor.

Informatii generale
Magnificatie 2.6
Diametru lentile obiective 50
Dimensiuni
Inaltime totala 78.2 mm
Latime totala 66.4 mm
Lungime totala 200 mm
Greutate 487 g
Caracteristici tehnice
Rezistenta la apa DA; IP67
Rezolutie senzor (pixeli) 640x480; 12μm
Sensibilitate termala - NETD (mK) 35
Tip baterie Lithium
Camp vizual (grade) 8.8
Temperatura operare -20 °C / +55 °C
Informatii suplimentare
Accesorii suplimentare Cutie din material dur; carpa microfibra; cablu de incarcare USB-C; 2 baterii incluse; incarcator baterii; conector adaptor.
Garantie 2 ani
Tara de provenienta China
Site producator www.hikmicrotech.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Livrare in 15 - 20 zile
  • Producator: Hikmicro
17.249,00 RON
Fără TVA: 14.494,96 RON