Meniu
Cosul tau

Camera cu Termoviziune Hikmicro Gryphon LRF GH35L

Camera cu Termoviziune Hikmicro Gryphon LRF GH35L

Camera termică monocluară portabilă HIKMICRO GRYPHON GH35L este echipată cu un detector cu 2infraroșu de 384 × 288, un detector optic de luminozitate redusă de 1920 × 1080 și un afișaj OLED de 1024 × 768.

Un nou mod de control

HIKMICRO Gryphon vine cu o rotita ergonomică utilizată pentru selectarea meniului și zoom, făcând operațiunea mai naturală. Fiecare rotație oferă utilizatorilor un excelent sentiment de control.

Senzor avansat de imagini VOx 12µm

Puternicul senzor de imagini VOx 12µm cu NETD<35mK asigură o distincție perfectă a țintei și prezintă imagini clare și detaliate chiar și în întuneric complet.

Baterie înlocuibilă

Două baterii și un încărcător de baterie extern HIKMICRO sunt incluse în cutia pachetului, oferind libertatea de a observa cât este necesar, chiar și o zi întreagă.

Telemetru laser încorporat, măsoară cu precizie distanța

Telemetrul laser integrat permite determinarea distanței în diverse scenarii, având un rol important în tragerea precisă.

Informatii generale
Magnificatie 3.35
Diametru lentile obiective 35
Dimensiuni
Inaltime totala 87.2 mm
Latime totala 73.3 mm
Lungime totala 167.8 mm
Greutate 510 g
Caracteristici tehnice
Rezistenta la apa DA; IP67
Rezolutie senzor (pixeli) 384x288; 12μm
Sensibilitate termala - NETD (mK) 35
Tip baterie Lithium
Camp vizual (grade) 7.5 x 5.7
Temperatura operare -30 °C / +55 °C
Informatii suplimentare
Accesorii suplimentare Cutie din material dur; carpa microfibra; cablu de incarcare USB-C; 2 baterii incluse; incarcator baterii.
Garantie 2 ani
Tara de provenienta China
Site producator www.hikmicrotech.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Livrare in 15 - 20 zile
  • Producator: Hikmicro
11.899,00 RON
Fără TVA: 9.999,16 RON