Meniu
Cosul tau

Camera cu Termoviziune Hikmicro FALCON FQ50

Camera cu Termoviziune Hikmicro FALCON FQ50

Obiectiv cu diafragmă super mare f/0.9

Cu o lentilă asferică din germaniu de înaltă performanță, diafragma super mare f/0.9 oferă o capacitate mai bună de captare a radiației termice. Comparativ cu diafragma f/1.0, captarea nivelului de radiație termică este crescută cu 19%. Cu cât diafragma este mai mare, cu atât mai multă radiație infraroșie poate fi captată, iar imaginea va fi mult mai clară.

Materialul dur al carcasei din magneziu previne coroziunea cauzată de transpirație, ploaie, ceață și rouă. Lentila obiectivului adoptă tehnologia de acoperire SDLC, care poate preveni eficient zgârieturile. Cu o certificare de rezistanta la apa IP67, dispozitivul este conceput pentru a rezista ploilor torențiale, zăpezii sau altor precipitații, putând fi chiar scufundat în apă până la o adâncime de 1 metru timp de până la 30 de minute. Este perfect pentru utilizare constantă și adesea dificilă.

Sensibilitatea termică ridicată asigură o recunoaștere perfectă a detaliilor chiar și în cele mai grele condiții meteorologice, când obiectul și fundalul prezintă o diferență minimă de temperatură. Pe lângă aceasta, stratul subțire de oxid de vanadiu cu coeficient mare de temperatură (TCR) îmbunătățește semnificativ sensibilitatea. Cele mai mici detalii ale obiectelor și fundalurilor pot fi identificate ușor și clar, de exemplu, părul animalelor, caracteristicile fizice ale animalelor masculine, feminine sau gravide, ramurile, frunzele etc.

Baterie de mare capacitate, înlocuibilă și reîncărcabilă pentru observare non-stop

Cu un singur pachet de baterii, dispozitivul poate funcționa până la 5 ore. Cu funcția de înlocuire convenabilă, o altă unitate de baterie poate fi folosită ca rezervă, oferind suficientă energie pentru funcționare non-stop. În plus, orice baterie externă obișnuită conectată printr-o interfață de tip USB C poate fi folosită ca sursă de alimentare externă.

Zoom digital puternic, până la 8x

Cu zoom digital de 8x, obiectele pot fi identificate și recunoscute în orice moment, niciun detaliu nu rămâne ascuns, chiar și de la distanțe mari.

Informatii generale
Magnificatie 2.6
Diametru lentile obiective 50
Dimensiuni
Inaltime totala 67.8 mm
Latime totala 78 mm
Lungime totala 203 mm
Greutate 636 g
Caracteristici tehnice
Rezistenta la apa DA; IP67
Rezolutie senzor (pixeli) 640x512
Sensibilitate termala - NETD (mK) 20
Tip baterie Lithium
Camp vizual (grade) 8.75 x 7
Temperatura operare -30 °C / +55 °C
Informatii suplimentare
Accesorii suplimentare Cutie din material dur; carpa microfibra; cablu de incarcare USB-C; 2 baterii; incarcator; curea de purtare
Garantie 2 ani
Tara de provenienta China
Site producator www.hikmicrotech.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Livrare in 15 - 20 zile
  • Producator: Hikmicro
15.499,00 RON
Fără TVA: 13.024,37 RON