Meniu
Cosul tau

Binoclu cu Termoviziune si Telemetru Hikmicro Raptor RH50LN

Binoclu cu Termoviziune si Telemetru Hikmicro Raptor RH50LN

HIKMICRO RAPTOR RH 50LN este un binoclu puternic și inovator pentru termoviziune și viziune nocturnă digitală, care adoptă un senzor termic infraroșu de 12 μm cu sensibilitate NETD < 20mK, un senzor optic cu iluminare scăzută de 2560 * 1440 cu iluminator IR ajustabil încorporat și un telemetru laser precis încorporat capabil să măsoare distanțe de până la 1000 m. Oferă o calitate excelentă a imaginii în culori vii sau în termoviziune pe parcursul zilei și noaptea, în condiții meteorologice nefavorabile, cu o rază de detecție de până la 2600 m. Binoclul este utilizat în principal pentru observare de zi și de noapte, vânătoare, drumeții, căutare și salvare.

Afișare automată On & Off

Atunci când îndepărtați temporar dispozitivul de la ochi, afișajul se va opri automat. Nu va exista nicio scurgere de lumină din ocularul dispozitivului.

Baterii puternice, reîncărcabile și înlocuibile

Seria Raptor vine cu o baterie puternică de litiu, înlocuibilă, care poate dura până la 8 ore.

GPS & DMC

Funcția GPS și Busolă Digitală Magnetică asigură localizarea exactă a obiectelor prin măsurarea precisă a unui azimut precis în raport cu direcția polului nord magnetic și o elevație precisă a obiectului observat în raport cu observatorul.

Smart IR Cu diferite condiții de observare, iluminatorul IR poate ajusta luminozitatea în mod automat și inteligent pentru a evita supraexpunerea. În acest fel, poate reduce, de asemenea, consumul de energie și îmbunătăți durata de viață a bateriei.

Funcționare intuitivă

Distanța interpupilară a RAPTOR poate fi ajustată de la 60mm la 70mm pentru a satisface cerințele diferiților utilizatori, și, de asemenea, suportă gama de dioptrii de la -5 D la +3 D. Aranjamentul inteligent al butoanelor este perfect pentru o funcționare intuitivă.

Informatii generale
Magnificatie 5.7
Diametru lentile obiective 50
Dimensiuni
Inaltime totala 87.5 mm
Latime totala 155 mm
Lungime totala 217.5 mm
Greutate 1120 g
Caracteristici tehnice
Rezistenta la apa DA; IP67
Rezolutie senzor (pixeli) 2560x1440; 12μm
Sensibilitate termala - NETD (mK) <20
Tip baterie Lithium
Camp vizual (grade) 5.9 x 4.0
Temperatura operare -30 °C / +55 °C
Informatii suplimentare
Accesorii suplimentare Cutie din material dur; curea de purtare; carpa microfibra; cablu de incarcare USB-C; 6 baterii; incarcator baterii; adaptor.
Garantie 2 ani
Tara de provenienta China
Site producator www.hikmicrotech.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Livrare in 15 - 20 zile
  • Producator: Hikmicro
19.999,00 RON
Fără TVA: 16.805,88 RON