Meniu
Cosul tau

Arma cu alice VERNEY-CARRON Sagittaire Polynox Classique

Arma cu alice VERNEY-CARRON Sagittaire Polynox Classique

VERNEY-CARRON, producator de arme din 1650. In calitate de producator de arme cu sediul in Saint-Etienne, acesta este liderul producatorilor francezi de arme de vanatoare. Imbinand traditia indelungata cu folosirea unuia dintre cele mai bune oteluri de arme din lume, VERNEY-CARRON se numara printre cei mai importanti producatori de arme de vanatoare din Europa.


Sagittiare Polynox, o arma cu adevarat versatila indiferent daca vanatoarea are loc in padure, in camp sau pe balta. Sistemul Polynox aduce o versatilitate reala armei dvs. datorita posibilitatii de modificare a lungimii tevilor prin cresterea lor la dimensiunea dorita utilizand o gama de socuri interschimbabile numite "Chokinox".

  • Vanatoarea in padure:  teava de 68 cm. Intr-un teren accidentat sau intr-o zona impadurita, unde se practica o vanatoare relaxata, aceasta lungime este ideala.
  • Vanatoarea in camp: teava de 71 cm (68 cm + 3 cm). Pentru a trage la vanat mic, in teren deschis, la distante scurte si medii, este mai bine sa folositi tevile de 71 cm.
  • Vanatoarea pe balta: Teava de 73 cm (68 cm + 5 cm). Atunci cand tragerea la distanta mare este necesara, aceasta lungime a tevilor este cea mai potrivita.


Tragaci cu dublu efect, redutabil. Sau cum se poate combina aspectul traditional al unei arme cu doua tragace, cu viteza de tragere a unei arme cu un singur tragaci.


Tevi evolutive. Desi masoara 68 cm, acestea au posibilitatea de a ajunge la o lungime de 73 cm. Camerele sunt de 76 mm, ceea ce permite folosirea tuturor tipurilor de munitie.  Bineinteles ca acestea suport alice de otel. VERNEY-CARRON este un precursor in acest domeniu.

Informatii generale
Tip arma Suprapusa (Bok)
Gama de calibre 12/76
Tevi de rezerva Optional: tevi de rezerva de diferite lungimi.
Dimensiuni
Lungime teava 68 cm
Lungime totala 112 cm (cu socurile interne)
Greutate 2.70 kg (ergal) / 3.00 kg (otel)
Design
Material pat Lemn de nuc
Model pat Cu pistolet
Obrazar Nu
Platini laterale Nu
Gravuri Scene de vanatoare inconjurate de motive arabesque
Talpa pat Polimer
Monograma pistolet Nu
Tratament teava Brunaj
Caracteristici tehnice
Material cutie mecanisme Ergal. Optional: otel.
Siguranta Manuala
Sistem de ochire Sina ventilata (7 mm) si catare cu fibra optica
Socuri Cinci socuri interschimbabile (dintre care doua socuri exterioare +3 cm). Optional: socuri interne, socuri externe de +3 cm sau socuri externe de +5 cm.
Suporta alice de otel Da
Evacuare cartuse Extractor. Optional: ejectoare.
Reglare unghiuri pat Nu
Portcurele Da
Tip tragaci Doua tragace (ambele focuri se pot da, pe rand, cu primul tragaci). Optional: doua tragace clasice sau un singur tragaci, fara selector.
Selector foc Nu
Informatii suplimentare
Accesorii suplimentare Cheie pentru socuri si cutie pentru transport
Garantie 5 ani
Tara de provenienta Franta
Site producator www.verney-carron.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 20 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 75 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 200 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
6.049,00 RON
6.799,00 RON
Fără TVA: 5.083,19 RON

Opţiuni disponibile