Meniu
Cosul tau

Arma cu alice tip pompa Fabarm O.D. Green

Arma cu alice tip pompa Fabarm O.D. Green

O veriantă revizuită a puștilor MARTIAL. Această versiune are un finisaj CERAKOTE OLIVE DRAB GREEN, garantând, pe lângă un aspect de înaltă calitate, protecție extremă împotriva coroziunii și abraziunii. Această armă oferă un raport excelent calitate-preț cu o proiectare concentrată pe caracteristicile care fac diferența în prezent pentru utilizatori.

Are o șină standard MIL-STD-1913 pe partea de sus a cadrului și cătări simple dar funcționale. Pentru a optimiza precizia și a reduce reculul, este prevazută cu o frană de gură. Jacheta de răcire a țevii, precum și finisajul din două culori extrem de dinamic, conferă acestei puști o personalitate puternică.

Informatii generale
Tip arma Pompa
Gama de calibre 12/76
Capacitate magazie 6+1 cartuse
Tehnologie teava TRIBORE HP
Dimensiuni
Lungime teava 46 cm
Greutate 3.15 Kg
Design
Material pat Polimer soft touch
Model pat Cu pistolet
Talpa pat Cauciuc
Tratament teava Cerkote
Caracteristici tehnice
Material cutie mecanisme Ergal 55
Siguranta Manuala
Suporta alice de otel Da
Portcurele Da
Tip tragaci Standard
Informatii suplimentare
Garantie 3 ani
Tara de provenienta Italia
Site producator www.fabarm.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Precomanda
  • Producator: Fabarm
4.749,00 RON
Fără TVA: 3.990,76 RON