Meniu
Cosul tau

Arma cu alice BERETTA 686 SILVER PIGEON 1 MY-19

Arma cu alice BERETTA 686 SILVER PIGEON 1 MY-19


Patul cu pistolet și pana noului model 686 Silver Pigeon I sunt fabricate din nuc selecționat, finisate cu ulei și cu checkering fin pentru o aderență îmbunătățită, chiar și în condiții de ploaie. Talpa de absorbție a reculului Microcore® asigură un sprijin confortabil și precis în momentul încărcării și susținere sigură și stabilă în timpul tragerii.

Cutia mecanismelor modelului 686 Silver Pigeon I, derivat din legendarul seria 680, prezintă o formă subțire și elegantă, caracterizată de sistemul de blocare testat și dovedit, cu umeri trapezoidali iconici și două pene conice de blocare. Gravurile sunt create utilizând tehnologia modernă Beretta, respectiv un laser cu 5 axe, capabil să graveze suprafețe rotunjite menținând în același timp continuitate perfectă în design.

Arma are un singur tragaci selectiv de culoare aurie. Selectorul este amplasat în partea superioară a siguranței, permițând utilizatorului să selecteze teava pentru primul foc cu o mișcare laterală simplă și rapidă. Sistemul de ejectare ultra-fiabil și robust este versiunea testată și dovedită utilizată pe platforma 680. Acesta se mândrește cu peste un milion de arme în uz pe parcursul a peste 30 de ani.

Informatii generale
Tip arma Suprapusa (Bok)
Gama de calibre 12/76
Dimensiuni
Lungime teava 71 cm
Greutate 3.26 kg
Design
Material pat Lemn de nuc
Model pat Cu pistolet
Obrazar Nu
Gravuri Motive florale
Talpa pat Cauciuc
Tratament teava Brunaj lucios
Caracteristici tehnice
Material cutie mecanisme Otel
Siguranta Manuala
Sistem de ochire Sina ventilata si catare
Socuri Cinci socuri interschimbabile
Suporta alice de otel Da
Evacuare cartuse Ejectoare
Portcurele Da
Selector foc Da
Informatii suplimentare
Accesorii suplimentare Cheie pentru socuri
Garantie 2 ani
Tara de provenienta Italia
Site producator www.beretta.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Beretta
9.299,00 RON
Fără TVA: 7.814,29 RON

Opţiuni disponibile