Meniu
Cosul tau

Arma cu aer comprimat cu regulator FX Impact M3 Bronze Standard

Arma cu aer comprimat cu regulator FX Impact M3 Bronze Standard


FX Impact este considerat cu fermitate cea mai buna arma cu ​​aer comprimat. Liniile de competitie sunt dominate de aceasta arma. De ce? Funcționeaza, ofera si continua sa ofere baza inovației. FX Impact M3 sustine afirmatia: FX Impact M3 este cea mai avansata, mai interesanta si mai precisa arma cu aer comprimat disponibila.

FX Impact defineste ce poate fi o arma cu aer comprimat moderna. O arma fara limite. O arma care avanseaza si evolueaza pentru a impinge limitele a ceea ce poate realiza aerul comprimat. Impact M3 redefineste acest standard inalt cu progrese inovatoare, upgrade-uri si accent neclintit pe crearea celei mai avansate, mai precise si mai capabile arme cu aer comprimat pe care o veti folosi. 

imbunatatirea in cadrul FX Impact M3 incepe cu regulatoarele sale duale. Primul regulator pre-reduce presiunea aerului in pregatirea celui de-al doilea regulator. Acest lucru asigura o presiune mai mica asupra celui de-al doilea regulator si obtine o presiune de iesire mai constantă cu mai putine abateri de la standard.

FX Power Plenum 720 este noua sursa de energie a Impact M3. Acest plenum cu diametru mai mare si volume de 72 cc de aer comprimat asigura atat cantitatea precisa de aer, cat si puterea necesara pentru a propulsa proiectilul. Acest nou plenum functioneaza in coordonare cu porturile si supapa M3 pentru a oferi cea mai buna putere si eficienta disponibile.

Unul dintre cele mai substantiale upgrade-uri ale Impact M3 este versatilitatea sporita oferita de Sistemul de reglare rapida. Acest sistem, in esenta, fara instrumente, cuprinde tot ceea ce un tragator ar putea folosi pentru a regla precizia armei sale, permitand posibilitati nelimitate. Reglati presiunea aerului pe care o folosește arma prin intermediul regulatoarelor duble, reglati puterea declansatorului cu ajustarile de putere micro si macro complet reproiectate. Roata de putere Macro din spate este o roata de putere in 16 trepte care ajusteaza puterea declansatorului in trepte de 5-15 FPS (in functie de calibru si presiunea de reglare). Aceasta functioneaza impreuna cu reglarea microfina. Acest lucru regleaza puterea declansatorului in incremente incredibil de mici de doar 1-2 fps cu fiecare clic al cilindrului, totul la indemana. Combinatia dintre acestea este de neegalat in lumea armelor cu aer comprimat!

Informatii generale
Sistem de armare Tip "bolt action" - sistem cu aer precomprimat (PCP)
Gama de calibre 4.5 mm; 5.5 mm; 6.35 mm; 7.62 mm; 9 mm
Capacitate magazie 34 focuri pentru cal. 4.5 mm; 28 focuri pentru cal. 5.5 mm; 25 focuri pentru cal. 6.35 mm; 23 focuri pentru cal. 7.62 mm; 18 focuri pentru cal. 9 mm;
Dimensiuni
Lungime teava 60 cm; 80 cm pt cal. 9 mm
Lungime totala 860 cm
Greutate 3.1 Kg
Design
Material pat Polimer
Model pat Ambidextru cu pistolet tip AR15
Talpa pat Reglabila in plan vertical
Caracteristici tehnice
Siguranta Manuala
Viteza la gura tevii 220 m/s - limitata
Autonomie butelie pana la 375 focuri pentru cal. 4.5 mm; pana la 330 focuri pentru cal. 5.5 mm; pana la 160 focuri pentru cal. 6.35 mm; pana la 105 focuri pentru cal. 7.62 mm; pana la 45 focuri pentru cal. 9 mm;
Presiune maxima butelie 250 BAR
Tip tragaci Match - ajustabil. Pot fi ajustate cursa, inaltimea dar si unghiul tragaciului
Prinderi sisteme optice Sina pentru suporti incorportata
Capacitate butelie aer 480 cc
Informatii suplimentare
Garantie 2 ani
Tara de provenienta Suedia
Site producator www.fxairguns.com
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier. Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma in showroom-ul nostru sau in magazinele partenerilor nostri.

- Orice alt produs de pe site-ul mldguns.ro, exceptand armele si munitiile, poate fi livrat prin curier.

- Tariful pentru livrarea prin curier este fix: 30 lei, indiferent de produs, exceptie facand dulapurile pentru pastrearea armelor, in cazul carora tariful este de 100 lei si a produselor cu o greutate mai mare de 25 kg. In cazul produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg, se va stabili, de comun acord cu beneficiarul, cea mai eficienta metoda de livrare.

- Orice comanda cu o valoare totala mai mare de 300 lei va fi livrata gratuit, cu exceptia comenzilor care contin dulapurile pentru pastrarea armelor si/sau a produselor cu o greutate mai mare de 25 Kg.

- Alternativ, produsele pot fi de asemenea ridicate din showroom-ul nostru.

- Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, exceptand produsele care au mentionat un alt termen de livrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Precomanda
  • Producator: FX Airguns
11.799,00 RON
Fără TVA: 9.915,13 RON

Opţiuni disponibile